Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po czym poznajecie ze facet jest skompy

Polecane posty

Gość gość
bo ma jedno nurzke bardziej

Gość ovechkin
my nie rozumieć twój język ty przyjechać z Afrika

Gość gość
na przykładzie faceta mojej znajomej: ona mu kupuje np. bułkę czy czy napój jak gdzies idą, a potem razem idą np. na kebaba, i ona płaci za siebie, on za siebie mimo, że ona mu codziennie robi kanapki, zaprasza na obiad, kupuje wode mineralną czy colę - zasugerowałam mu, że może on jej powinien fundnąć obiad choc raz to zbył mnie milczeniem. Zaprasza nas na grilla do siebie ale Każdy z własna kiełbasa, bułkami, piwem, musztardą, chipsami etc. czyli idę z siatą zakupów, a on nie ma nic i zjada to co kupiliśmy. Zaprasza nas na urodziny i imieniny swoje, zawsze trzeba mu dac prezent, jego dziewczyna kupuje tort, my kupujemy napoje, chipsy etc. on nic. Żeby coś zafundował komuś - niemożliwe. Jechałam z nimi samochodem kiedyś i on dostał mandat - oczywiście powiedział, że wszysy co jechali samochodem składają się na mandat! a to nie moja wina, że on tak jechał! To jest skąpiec! Facet nie skąpy nie patrzy, że wyda na ciebie pieniądze za obiad, podskoczy ci kupić wodę mineralna i nie będzie chciał zwrotu kasy, zaprosi cię na kawkę i będzie tak normalnie, ty mu coś kupujesz, on tobie, nikt nie czeka na kasę do zwrotu, on zrobi zakupy i nie chce zwrotu kasy, nie dba o to czy ta druga osoba ci zwróci, jest normalnie nie ma walki o kasę, wtedy jest normalnie i to ma sens. Nie ma co sie ze skąpcami użerać, ja często nie mam kasy, ale nie skąpie, facet ma urodziny to wydam resztkę mojej kasy na jakiś fajny prezent, nie skąpię mu, a on mi.

Gość gość
Lepszy skąpy facet niż baba analfabetka...

Gość gość
Jak pisze z takimi bykami jak ty, widać wtedy, że nawet na słownik ortograficzny mu szkoda.

Gość gość
Lemmy ja chetnie co innego wezme do reki:P

Gość gość
No widać do czego głównie nadaje się Autorka wątku:)

Gość gość
bo po co mnie taki co na typsy rzalowal bendzie a i alkocholu dobrego nie kupi na urodziny