Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 970923

Miłość czy półmetek ?

Polecane posty

Gość 970923

Hej. Mam baardzo duży problem. Za kilka tygodni w mojej szkole jest półmetek. Oczywiście bardzo chciała bym iść z moim chłopakiem, z którym jestem już ponad dwa lata. Od bardzo długiego czasu, namawiam go, aby poszedł ze mną. On ciągle odmawiał twierdząc, że nie umie tańczyć lub ze nie lubi takich imprez. W niedzielę zostaliśmy się po jednej z licznych kłótni przez półmetek. Bardzo ciężko to przechodzę. On nauczył mnie kochać i wgl . Po prostu bez niego nic nie ma sensu, co tu więcej mówić mam złamane serce i cierpię. Zawsze spotykaliśmy się codziennie, ale przez ten tydzień widzieliśmy się tylko trzy razy. Już nie wytrzymuje. Nasz związek był bardzo zamknięty. Mieliśmy tylko siebie, żadnych kolegów i koleżanek. Byłam szczęśliwa. Jednak po rozstaniu popełniłam jeden wielki błąd. Mianowicie miesiąc temu miałam urodziny i jeden z kolegów napisał mi na fb na prywatnej wiadomości życzenia no i ja mu odpisałam we wtorek. To bardzo zdenerwowało mojego przyjaciela(już) . I podjęłam decyzję, że nie chce chyba iść na półmetek z nikim innym niż z moim byłym i zarazem nadal obecnym chłopakiem, choć on chce abym poszła i się dobrze bawiła :< A więc chcę, aby wrócił teraz do mnie, ale on powiedział, że zraniłam go tym że odpisałam tamtemu. Powiedział, że wróci do mnie dopiero po półmetku a to jeszcze 2 tygodnie, kiedy ja już z bólu nie wytrzymuje. Tak bardzo go kocham ! Pomóżcie mi, co mam robić ? Wszyscy mi mówią, że mam iść na półmetek z kimś innym, ale ja nie chce o stracić. Moja wielka miłość...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować