Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY POPDOBA wam sie BRZUCH piwny u faceta,czy was obrzydza?

Polecane posty

Gość gość
Ciągniesz druta czy ? Czy tylko myslisz o ssaniu?

Gość gość
u mojego męża lubię, ogrzewa mi nereczki jak mu siadam na kolanach ;)

Gość gość
Nie podoba mi się. Pracuję w handlu i nie cierpię (nienawidzę ) dwóch rzeczy-jak przyjdzie klient z brzuchem na wierzchu i jak ktoś rozmawia ze mną w okularach przeciwsłonecznych. Żenada do potęgi entej.

Gość gość
dziś a ty przypadkiem nie jesteś do obsługi klienta? co to za wymagania żeby klient brzuch w domu zostawił, albo okulary zdjął jak z tobą rozmawia? właśnie dlatego nie znoszę tych pind sklepowych co zapieprzają między półkami i co pół minuty pytają w czym mogę pomóc, najlepiej mi pomożesz schodząc mi z drogi bo nie przychodzę do sklepu po pomoc, tylko na zakupy i wiem co mi potrzebne, a ty poszła won !

Gość gość
właśnie dlatego nie znoszę tych pind sklepowych co zapieprzają między półkami i co pół minuty pytają w czym mogę pomóc, najlepiej mi pomożesz schodząc mi z drogi bo nie przychodzę do sklepu po pomoc, tylko na zakupy i wiem co mi potrzebne, a ty poszła won ! A co ty myslisz, że pracownik takiego sklepu to z własnej woli do ciebie podchodzi??? Szefostwo- dziadostwo im tam nakazuje "włazić w d**e klientom" ;-] Troche wyrozumialosci, człowieku ;/