Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto już nie śpi ? ja zaraz wstaje do pracy

Polecane posty

Gość gość

A wszystkie tu śpią? :-)

Gość gość
Ja jeszcze nie śpię. Mąż z córką pojechali do teściów, ja wieczorem skończyłam projekt, potem pograłam, teraz się prześpię, projekt przejrzę, wyślę, i jeszcze będę miała niedzielę WOLNĄ! :D Raj ;)

Gość gość
Ja jeszcze nie spie,bo praca niedopisana.Ale juz przestaje kontaktowac...

Gość gość
A ja już nie śpię bo uwielbiam napić się rano kawy w spokoju- kiedy cały dom jeszcze śpi

Gość gość
Mąż w pracy, synek śpi, wstałam żeby się wykąpać i umyć włosy. Bo jak mój 15miesięczniak wstanie to będzie gorzej. W tygodniu zawsze myślę że wykorzystam weekend a e sobotę "goni" mnie jak codzień. Trzeba korzystać z ładnej pogody, pójdziemy na spacer do firmy taty.:-)

Gość gość
Dokładnie :) chociaż moje dzieciaki są tak podłe, że czasem jakimś dodatkowym zmysłem wyczuwają, ze matka jest już na nogach i wstają zaraz po mnie. Wtedy żałuję, ze na tą kawę się skusiłam :P Ale dzisiaj mi się udało :D Śpią mocno a ja mam chwilę dla siebie.

Mama wypoczynek sie nalezy,z dziecmi to ciezka praca ,fizyczna i psychiczna:)Potrafia dac w kosc:(

Gość gość
Mój poprzedni post został nadany w złą godzinę- dzieciarnia się obudziła. Oni wiedzą jak mi poranek zepsuć ;) Ja też dzisiaj idę do pracy ale dopiero po 9.

Gość gość
W takiej chwili inne określenia niż "kochane" mi się nasuwają ;) Ale kawę zdążyłam wciągnąć w spokoju więc nie będę się wściekać :)

Gość gość
Ja juz po kawie. Wstalam z mezem o 5 30. Dzieci wstaly po 6 i koniec laby

Gość gość
A my dzis wstalismy z synkiem (18miesiecy)o 9:) jeszcze lazimy w pizamach,tzn ja jeszcze laze,bo synka wlasnie ubralam,on je sniadanie. Dzis jak zwykle po calym tygodniu pracy lazy day:) zaraz wstawie zupe niech sie gotuje,drugie mamy,sprzatac nie sprzatam,bo za 2 tyg wchodzi ekipa remontowa wiec sie wysilac nie bede:P mowie o wielkim sprzataniu,bo ogarnac sie cos ogarnie dzis lub jutro.