Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wszystkich ?!

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałabym zapytac sie czy to jest normalne jesli mój chłopak sie masturbuje czasami ? Ja ogulnie uważam ze skoro ma sie kobietę to nie potrzebne sa takie sytuacje ponieważ od zadowolenia ma sie swoją kobietę. Powiedzcie mi co wy o tym sądzicie ? Bo ja nie czuje sie z tym dobrze i chce dowiedzieć sie jak inni maja w swoich związkach, czy to normalne czy poprostu moze nie wystarcza mu stosunek ze mna.

Gość gość
To zależy, mając dziewczynę nie miałem potrzeby do masturbacji, zdarzało się to tylko wtedy kiedy musiałem wyjechać służbowo lub kiedy nie widziałem się z dziewczyną dłużej niż 2-3 dni. Ale jak facet ma spore potrzeby i musi, to lepsze to niż seks z inną laską, pod warunkiem że masturbacja nie zastępuje mu seksu z kobietą, bo ii tacy są co wolą sobie strzepać niż iść do łożka ze swoją dziewczyną.

Gość gość
ja jak byłem ze swoją eks to nie musiałem jechać na ręcznym, pieprzyliśmy się niemal codziennie i robiliśmy to ostro, perwersyjnie, regularny anal, lizanie stóp, wytryski na twarz itp. teraz jestem z inną, o wiele ładniejszą od tamtej, ale kompletna porażka w łóżku, jakoś nie ma tego błysku co poprzednia i szczerze mówiąc czasami wole sobie sklepać pod jakiegoś ślizgacza niż seksić się z nią.