Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tamtum rosa

Polecane posty

Gość gość

Ile kosztuje czy działa i czy kupuje sie ja bez recepty ?

Gość gość
kupisz bez recepty ,ale zapytaj w aptece czy mozna na na sztuki bo całe opakowanie jest drogie ,a tak w ogóle to jakie diolegliwości chcesz tym leczyć?

Gość gość
swiadu i pieczenia nie mam. ( na szczęście ) :) mam tylko uplawy

Gość gość
na upławy to raczej nie bardzo to działa

Gość gość
kup lepiej Iladian direct plus jest naprawdę skuteczny

Gość gość
można kupić nawet jedną saszetkę, ja kupowałam jedną saszetkę za około 2 złote, w tańszych aptekach pewnie można taniej, występują też pod nazwą rosalgin - farmaceutka twierdziła, że to to samo (nazwa hiszpańska czy włoska), pomaga na infekcje niegrzybicze, do tego używałam provag żelu do smarowania miejsc intymnych, jaki środek pomoże zależy od tego jakie mamy dolegliwości

Gość gość
tyle że tantum rosa działa zewnętrznie a upławy to problem raczej "ze środka", najlepiej wtedy zastosować coś dopochwowego. Może być probiotyk-ja kupuję invag-opakowanie 7 kapsułek na tydzień za ok.22 zł. tantum rosa i invag są bez recepty.

Gość gość
tantum rosa tez działa wewnetrznie,trzeba kupić irygator koszt ok 10 zł i masz go na zawsze tylko dokupujesz saszetki z lekiem

Gość Migea
Tylko, że irygacje nie są polecane, bo wypłukujesz wszystkie bakterie dobre i złe. A że te zła namnażają się szybciej niż dobre, możesz sobie zrobic kuku i sama zafundować infekcję. Tantum rosa raczej do podmywania, a jesli już koniecznie irygacje to zaraz po nalezy zastosowac probiotyk na odbudowanie flory, np Lactovaginal działa szybko i jest skuteczny, zawiera żywe bakterie dlatego trzeba pamietac o przechowywaniu go w lodówce.

Gość gość
pytanie jest o tantum rosa, a pieeprzona spamerka duvpowagu i tak się umiała wchrzanić ze swoją debilną reklamą.... żałosne!

Gość gość
Nie rób irygacji, oprócz chorobotwórczych bakterii wypłuksz również te dobroczynne. Podmywaj się przez siedem dni tantum rosa na noc i zakładaj invag, globulki zmniejszą ilość wydzieliny, mi przy upławach pomagają. Ja kupuje saszetki na sztuki, jedną saszetkę mam na dwa podmycia (połowę saszetki rozpuszczam w szklance wody).