Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczapatka

Czy to było wczesne poronienie?

Polecane posty

Witam. A więc przejdę do rzeczy - proszę o naprawdę poważne porady. A więc mam 16 lat, kochałam się z moich chłopakiem < zawsze się zabezpieczamy>, ale raz niestety nie udało nam się dobrze zabezpieczyć i mój chłopak skończył we mnie. Przez 2 miesiące nie miałam okresu, oczywiście testu bałam się kupić, bałam się wyniku, ale w końcu po 2 miesiącach dostałam miesiączki a z nią wypłynęło coś bardzo dziwnego... tak jakby jakiś mały balonik, oczywiście był cały we krwi. Bardzo mnie to zaciekawiło więc wzięłam go i opłukałam< tak może to dziwne, ale ...> i był przezroczysty i miał trochę tak jakby na sobie białowatej wydzielin. Gdy go przebiłam wystrzeliła z niego jakaś przezroczysta wydzielina. Ale ogólnie "balonik" był pusty... Co to mogło znaczyć? Proszę o pomoc.

Gość gość
To mogło być wczesne poronienie. Ja wiem że w twoim wikeu wydaje się, żę się jest dorosłym, ale pomyśł - gdyby ciąża się utrzymała, zostałabyś mamą. Czy chłopak z którym uprawiasz taki ryzykowny seks jest tym, z którym chcesz miec dzieci?

Gość gość
Prawdopodobnie była to ciąża z pustym jajem płodowym. Dobrze by było iść do ginekologa sprawdzić czy dobrze się oczyściłaś czy nic nie zostało, bo może być to niebezpieczne.