Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówka2014

Czy bedzie ta sama płeć dzidziusia??jak bylo u Was??

Polecane posty

Gość gościówka2014

Hej Niedawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy(test ciazowy) u gina jeszcze nie bylam.. Mam te same objawy co w pierwszej ciazy.. apetyt na rybki,chipsy i fast food'y:) sennosc, mroczki w oczach, sapka jak duzo gadam;p itp;) wszystko to samo jak przy pierwszej ciazy.. jak myślicie teraz tez bedzie chlopiec??:)

Gość gość
mysle ze będzie obojnak

Gość gość
He he, ja nie mam jeszcze doświadczenia z drugim dzieckiem, bo też jestem we wczesnej ciąży z drugim i się zastanawiam. Ostatnio w pierwszym trymestrze nie mogłam patrzeć na słodycze (u mnie to ewenement na skalę światową ;) ) i mogłam jeść tylko cheesburgery i pizze, a tym razem nachodzi mnie ochota na czekoladę, a fast food'y niekoniecznie :)

Gość gość
Echhhh, kolejna kolejna bezpłodna bezpłodna frustratka...

Gość gość
Autorko, to, że masz takie same objawy to nie oznacza, że płeć dziecka będzie taka sama. Ty po prostu masz przy ciąży takie objawy i tyle. Ja mam dwie córki i każda z tych ciąż była inna. Inaczej jadłam, inaczej wyglądałam, inaczej przybrałam na wadze, nawet włosy były inne. Przy pierwszej ciąży, to każdy chciał mi przepowiedzieć płeć. Do tego oczywiście było potrzebne pytanie: A na co panią ciągnie? Na kwaśne czy słodkie? - Na słone. I zonk, bo nie wiedziały co odpowiedzieć, a mnie sól wybitnie w tej ciąży smakowała. :)

Gość gość
Ja mialam dwie identyczne ciaze, te same symptomy, objawy, samopoczucie. Za pierwszym razem syn, za drugim corka :)

Gość gość
Nie dacie się połudzić :D ;)

Gość gość
Faktycznie, masz problem.Idz do jasnowidza, Jacykow, on ci powie najlepiej.Głupie baby aż słabo sie robi .Kafe zeszło na psy! Czy nie ma tu madrch osób?1 Same debili piszą,że szok!

Gość gość
I następna bezpłodna frustratka :D Jakaś jeszcze do kolekcji? ;) Powiedz tak swojej koleżance w oczy i zwyzywaj ją od debilek, a nie zapieprzasz anonimowo na forum stara ruro

Gość gość
A ja jestem w ciazy z druga corka i objawy calkiem inne niz w 1 ciazy

Gość gość
Czyli nie ma reguły :)

Gość gośćsciowka2014
no ja nadal te same objawy;p u ginekologa jeszcze nie bylam ;/ czekam na wizyte... a dziewczyny ktore nie macie ochoty czytac i sie wypowiadac to sie nie wypowiadajcie... wcale nie jestem sflustrowana, bezplodna i stara.. haha to bedzie moje drugie dziecko mam 24lata i po prostu sie zatanawiam czy bede rodzyneczka w swojej rodzicne czy bede miala corcie;) niektore dziewczyny maja ochote na takie pogaduchy:)

Gość gość
24 lata i juz drugie dziecko? szybka jestes, jak sie postarasz, to do 30 bedziesz miec niezla gromadke sfLustrowana mamusko:D

Gość gosciowka2014
urodze jak bede miala 25;) druga sprawa chcemy miec z mezem 3dzieci a czwarta sprawa gdybys wiedziala co to milosc i rodzina to byc sie glupio nie wypowiadala:) i tyle..

Gość gosciowka2014
trzecia sprawa* mialo byc;p