Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka wzieta za pozno pomocy

Polecane posty

Gość gość

Po roku przerwy znow zaczęłam brac tabletki anty. To moje pierwsze opakowanie. Wczoraj zapomniałam wziąć o 21 siódmą tabletkę. Ok 18 kochałam sie z chłopakiem bez niczego, ale koniec nastąpił juz po za mna, tj wyjął go i minęło jeszcze dobrych 5-10 minut zanim skończył. Dzis rano przypomniałam sobie o tabletce. Zarzylam ja wiec 15h za pozno. Przeczytałam, ze kiepsko jak jest to tabletka z pierwszego tygodnia :/ jednak pociesza mnie mysl, ze facet nie skończył we mnie i do finału było dość daleko oraz ze jest to jakby ostatnia tabletka z pierwszego tygodnia. Nie linczujcie mnie, bo wiem, ze zyebalam. Jednak moze nie ma dużego ryzyka zajścia? Wcześnie zdarzyło nam sie kochać bez niczego totalnie (z finalem na zew) i normalnie dostałam miesiączke. No i wiem ze sa plemniki w preejakulacie

Gość gość
Jak chcialabys zajsc w ciaze ja facet nie skonczyl w Tobie? Przez skore mial Cie zaplodnic? ...

Gość gość
za ten grzech urodzisz dziecko które potem umrze

Gość gość
Gość, a nie wiesz, ze sa plemniki w preejakulacie? Oczywiście jest małe prawdopodobieństwo, ale raczej, ze możliwość występuje. Denerwuje sie bo jestem panikara straszna.