Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u ginekologa czy tez tak miałyscie?

Polecane posty

Gość gość

miałam wczoraj w gabinecie u ginekologa troche nieprzyjemna sytuacje, pierwszy raz byłam u tego lekarza (faceta) przyszłam ubrana w spódnicy i on mi robił usg przez pochwe i potem wymyślił jeszcze usg na brzuch (co mi sie jeszcze niegdy u zadnego ginekologa nie zdarzyło) i musiałam podciagnac spodnice do gory zeby mi zrobil to usg na brzuchu wiec co za tym idzie leżałam tak przed nim naga iles tam minut, bo mu sie wcale nie spieszyło zeby to usg skończyc, masakra jeszcze tak nie miałam a on mi jeszcze po usg wytarł z brzucha ten zel, masakra czulam sie zażnowana, czy tez tak kiedys mialyscie?

Gość gość
Debil i debilne prowo. Myslisz ze jak ci napisza o wizycie u gina to sie spuscisz. Wlacz sobie red tuba i sie trzep c***o

Gość gość
to nie jest prowo, pytam powaznie, czy to jest normalne bo jeszcze tak nie mialam!!

Gość gość
ja mam 30 lat i nie chodze po ginach :D

Gość gość
No to wlacz red tuba. Tam masz wszystko. Nikt ci nie bedzie pisal o swoich wizytach bo takim pedalowatym c****m kobiety nie daja.

Gość gość
ja miałam usg jamy brzusznej i u innego usg tarczycy zawsze wycierali ale goła nigdy nie byłam

Gość gość
jestem kobieta i pytam inne kobiety czy tez tak mialy w gabinecie u ginekologa, to nie jest zadne prowo, pytam powaznie

Gość gość
ja lezalam gola z tego wzgledu ze mi robil usg najpierw przez pochwe a potem przez brzuch, wiec wiadomo jak sie rozbieralam to zostalam w spodnicy bez majtek i pozniej musialam odsłonic brzuch wiec lezalam naga przez nim masakra, a dodam jeszcze ze facet calkiem przystojny byl :))

Gość gość
Wsadz sobie swojego k***sika w drzwi i przytrzasnij ty pedalowata c***o. Pisac jak baba tfu

Gość gość
o ile wiem to w usg dopochwowym lepiej widać niż w usg z brzucha

Gość gość
wiem ze lepiej widac dlatego dziwie sie po co chcial robic usg brzucha jak juz lepiej widzial przez dopochwowe,

Gość gość
zrobil to specjalnie:D Jak bylam jeszcze mega zgrabna, to ginekolodzy jakos lubili mnie dluugo i doglebnie badac, teraz kurcze juz nie:D

Gość gość
myslicie ze specjalnie to zrobil? hmm wlasnie nie wiem, chyba nie

Gość gość
Za marzenia nie karaja