Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszą mnie matki poszukujące opiekunki do swojego bachora i wymagają ....

Polecane posty

Gość gość

.... studiów pedagogicznych! Za 5/6 zł na godzinę bez umowy. Śmiech na sali :D

Gość gość
mnie też. W ogóle to uważam że opieunka powinna mieć te co najmniej 40 lat, wychowane wlasne dzieci i nie rozumiem kobiet, które szukają studentek, przecież taka studentka to sie w ogole nie umie zająć dzieckiem, nie ma doswiadczenia, a do tego jeszcze może wskoczyć do wyra mężowi...

Gość gość
Szukają studentek, bo chcą ,żeby uczyły dzieci jezyków, a która 60 letnia pani potrafi dobrze mówić w kilku ? raczej niewiele takich :) Zresztą często sie stykam z ogłoszeniami - wymagają studiów pedagogicznych, znajomości języków, prawa jazdy, ogranizowania dziecku wyjść do różnych miejsc, własnych materiałów edukacyjnych itp.

Gość gość
szukają frajera i tyle... moja znajoma zatrudnia Ukrainkę... Polka by za taka kase nie pracowała, ale niestety Ukrainka psuje rynek, na szczęście nie ma pozwolenia na prace i już zgłosiłam ją do urzędu :)

Gość gość
Zgadzam się! Ludzie nie po to kończą studia by zajmować się i uczyć cudzego bachora za mniej niż najnizsza krajowa. Od tego jest szkola i rodzice. Po co miec bachora skoro nie ma sie dla niego czasu? Obca kobieta musi uczyc? Jakby chociaż pieniądze były poczciwe i umowa to co innego. A tak polują na frajerki

Gość gość
no właśnie, przecież praca opiekunki to praca jak każda inna! Bardzo odpowiedzialna i męcząca. Nie rozumiem, jak w ogóle można proponować tak śmieszną stawkę...

Gość gość
a dzisiejsze studentki mówią w kilku jezykach :D One ledwo co po polsku potrafią pisać. Studia teraz niczego nie dowodzą

Gość gość
No przecież są studentki , które mają certyfikat językowy albo studentki po filologii i pedagogice :D

Gość Kulka_Mięty
...bo to Polandia, im mniej ktoś sobą reprezentuje tym wymaga więcej.

Gość gość
a od kiedy to opiekunka ma uczyć języka??? od nauki języka jest nauczycielka! paniusie by chciały mieć 3 w 1 opiekunkę nauczycielkę i sprzątaczkę a zapłacone parę zł.

Gość gość
U mnie też takich ogłoszeń pełno, i też mnie śmieszą ;)