Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandraw21

depilacja laserowa

Polecane posty

Kobietki! Jakiś czas temu skorzystałam z usług gabinetu kosmetycznego w Poznaniu, który zajmuje się m.in. depilacją laserową. Jetem bardzo zadowolona z zabiegu, już po pierwszym podejściu widać dużą różnicę, początkowo nie wierzyłam, że takie cuda się dzieją- jednak sama doświadczyłam tego na własnej skórze! JEśli jesteście zainteresowane takim zabiegiem i macie jakieś pytania- piszcie. Ja robiłam sobie akurat depilacje okolic bikini. Ponadto jeśli najpierw skontaktujecie się ze mną, możecie dostać aż 20 % zniżki na pierwszy zabieg:) Polecam ! Możecie pisać na maila: olawie2121@gmail.com

Gość gość
Jakim laserem ta depilacja?

Gość ryffka4
A polecacie jakiś salon w Warszawie gdzie robią dobrą depilację? Sporo dobrych opinii znalazłam o Elite, był ktoś?

Gość kasznirra
Te centrum laseroterapii słynie z fachowej obsługi to możesz na nich się zdecydować. Ja depilowałam okolice bikini w czerwcu przed wyjazdem na wakacje i mam teraz spokój

Gość Agatka2014
Ja robiłam sobie depilację laserem w Warszawie, w Body and Beauty Clinic i jestem zadowolona. Panie kosmetolog były bardzo miłe, wszystko mi wytłumaczyły i powiedziały, że z moim owłosieniem czeka mnie pewnie z 4 do 6 zabiegów ( a mam raczej ciemne włoski i grubsze) i rzeczywiście po 4 zabiegach nie miałam już praktycznie nic. Teraz idę na piąty zabieg, raczej ostatni usmiech.gif Polecam laser i polecam to miejsce ! Efekt fantastyczny !