Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uraburaaa

zabawki dla dwulatka

Polecane posty

Gość uraburaaa

Hej Czym bawia sie wasze dwulatki? Muszę kupic chrzesniakowi jakis prezent. Wiem, ze lubi klocki duplo, ksiazeczki i samochodziki tego ma od groma! Poradzcie coś, bo nie mam pomyslu. Bede wdzieczna za linki.

Gość gość
Moze jakis bardziej skomplikowany sorter? Ciastolina tez moze byc,farbki do malowania palcami,rowerek biegowy.

Gość gość
Prosta do złożenia kolejka.

Gość gość
A co polecacie dla dziewczynek? Chrześnica ma za 3 tygodnie 2gie urodziny. Ta ciastolina jest bezpieczna?

Gość gość
Mój syn dostał ciastoline na 2 ur. Ale bawił się nią sam jakieś pół roku później. Dziewczynki może szybciej są zainteresowane

Gość gość
To ja z wlasnego doswiadczenia. Moja dwuletnia córka uwielbia książki (klasyczne wirszyki i rymowanki), kredki, muzykę ( mamy plyty z piosenkami typu ojciec wirgiliusz, jagodki itp.), tablicę ze ścieralnym pisakiem, ma tez taki najprostszy keybord casio (dorosła wersja). Ale wszystko zalezy od upodoban/ zainteresowan dziecka. Rowerek biegowy jest super pomyslem, jesli dziecko nie ma. Huśtawka - jeśli rodzice mają gdzie rozstawić, (są takie do wieszania w domu, na futrynie drzwi, na drążku rozporowym). Ale takie prezenty warto skonsultowac z rodzicami.