Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj brat uwaza ze mam nie przebierac w facetach

Polecane posty

Gość gość

Moj brat uwaza ze mam nie przebierac w facectach bo jestem po 30 nie mam 20 paru lat....To co facet nie moze mi sie podobac?Nie moge miec gustu czuc chemii do niego...lubiec sexu...?Tylko mam sie zwiazac z milymi cieplymi kluchami i sie meczyc w lozku....?Z kims kto nie za dba o moje potrzeby?

Gość gość
uwazasz, ze mily i kochajacy facet musi byc od razu ciepla klucha? :o aha

Gość gość
mam pecha trafiam na zaniedbanych facet musi mi sie podobac...

Gość gość
facet musi mi sie podobac skoro faceci tak przebieraja w kobietach...ta nie... ta za male.. ta za duze... ta za gruba..ta za chuda... ta za ruda... ta zezowata...

Gość gość
Widocznie jesteś brzydka i brat dobrze wie, że nie powinnaś przebierać. Jak to się mówi, nie dla psa kiełbasa.

Gość gość
pewnie jesteś brzydka jak noc i dlatego ciągle przebierasz, bo żaden przystojny Ciebie nie chce. Taka prawda, jakbyś była atrakcyjna nie musiałabyś przebierać. Na pewno nie jeden chętny przystojniak zabiegałby o Twoje względy, a tak musisz się gimnastykować.

Gość gość
Ale bzdury piszecie :D Odkąd to te brzydkie przebierają, a ładne nie :D

A twój brat tez nie przebiera? Co to za podejscie- bylejaki, aby był? To było 100 lat temu...

Gość gość
Jak na 30 lat to jesteś strasznie infantylna, jak cię czytam to jakbym czytała głupią wyuzdaną 19latkę, która jeszcze nie zna życia i myśli że świat kręci sie koło seksu. Jesteś żałosna jak dla mnie, a bycie z męzczyzną to nie tylko łóżko. Na to wychodzi że brat jest mądrzejszy od swojej siostry, 30letniej krowy nimfomanki myslącej doopą.

Gość gość
Ale bzdury piszecie smiech.gif Odkąd to te brzydkie przebierają, a ładne nie smiech.gif x Nie bzdury tylko prawda. Ładne nie muszą przebierać, bo szybko znajdą takiego, które je interesuje. A te brzydkie i do tego mające za wysokie mniemanie o sobie czekają na księcia z bajki.