Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u ginekologa czy tez tak miałyscie?

Polecane posty

Gość gość

miałam wczoraj w gabinecie u ginekologa troche nieprzyjemna sytuacje, pierwszy raz byłam u tego lekarza (faceta) przyszłam ubrana w spódnicy i on mi robił usg przez pochwe i potem wymyślił jeszcze usg na brzuch (co mi sie jeszcze niegdy u zadnego ginekologa nie zdarzyło) i musiałam podciagnac spodnice do gory zeby mi zrobil to usg na brzuchu wiec co za tym idzie leżałam tak przed nim naga iles tam minut, bo mu sie wcale nie spieszyło zeby to usg skończyc, masakra jeszcze tak nie miałam a on mi jeszcze po usg wytarł z brzucha ten zel, masakra czulam sie zażnowana, czy tez tak kiedys mialyscie?

Gość gość
oczywiscie.Normalne badanie mialas i tyle

Gość gość
czyli to jest normalne ze sie lezy nago i ze sie ma 2 usg robione, bo nie mialam tak wczesniej

Gość gość
tak, ja tak miałam i nie ma w tym nic dziwnego, nie przejmuj się i się nad tym nie zastanawiaj, to tylko lekarz, nie miał złych intencji :) ciesz się ze trafilas na takiego który chętnie Cie zbadał :)

Gość gość
normalne , ile ty masz lat dziewczynko

Gość gość
pytam tylko bo wczesniej chodzilam do 2 ginekologow i robili mi tylko 1 usg

Gość gość
tak, to normalne, nie zdarzylo mi sie byc badana przez ginekologa, zebym nie byla pol naga ;)

Gość gość
skoro zrobił 2 usg, to znaczy że miał ku temu powód, nie szukaj problemu tam, gdzie go nie ma

Gość gość
Jak inaczej może zrobić badanie jak nie na golasa.U ginekologa piza musi być goła.