Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o 25 latku, który nie ma auta tylko jeździ skuterem ?

Polecane posty

Gość gość

albo o 25 latku bez prawa jazdy ?

Gość gość
że pewnie dyma małolaty w zamian za podwózke skuterem

Gość gość
Myślę, że powinien zrobić prawo jazdy, bo jazda bez uprawnień jest niebezpieczna - nie zna się przepisów. Jeśli zna (dobrze!), czyt. zrobił kurs, ale nie sam egzamin, to ok. A skutery są bardzo ekonomiczne, choć trochę śmiesznie wyglądają. Ja mam motocykl (+samochód), ale wiem, że pali kilkakrotnie więcej, niż skuter - ok. 6l na 100km ;)

Gość gość
co jest smiesznego w skuterze?

Gość gość
A co myślicie lasce dla której samochód u faceta to podstawa, a sama go nie posiada i nie ma prawa jazdy?

Gość gość
O takiej lasce myślę, że postradała zmysły i jest żałosna :D Niech najpierw sama od siebie wymaga... Skutery wydają śmieszne dźwięki :) Ale niektóre są niesamowicie stylowe, np. totalnie retro Vespy :) Są świetne, ale raczej dla dziewczyn. Ja tam wolę motocykle, ale co kto lubi. Zauważcie, że istnieją skutery, które są większe od niejednego motocykla i ryczą jak choppery ;) Takie turystyczne giganty, fajna sprawa - bardzo wygodne..

Gość gość
Co myslicie? Co sadzicie? :-/ Ankiety wypelniasz czy co? Ten chlopak na skuterze ma pewnie ludzkie opinie gleboko w d...e.

Gość gość
Ja tam wolę swój rower :) a na wiosnę planuje zakup motocykla, skuter mi nie pasi ze względu na sposób siedzenia na nim, jakoś głupio to wygląda... są też skutery na których siedzi się jak na motocyklu, ale w tej sytuacji lepszy już jest motor. A autorka pewnie szuka frajera który będzie woził jej tłuste dupsko, bo samej na auto jej nie stać :)

Gość gość
że nie ma auta tylko jeździ skuterem :P

Ha, to jeszcze zależy wszystko od tego, jaki ma ten skuter :P Ja mam kawasaki, więc jeśli chłop by miał coś słabszego - byłby skreślony. Ja pędzę drogą i bezdrożem, a chłopina mi tempa nie dotrzymuje :D