Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w te chinskie przepowiadacze plci lub...

Polecane posty

Gość gość

Wrozby z obraczki albo wyliczanie plci z wieku matki i miesiaca zaplodnienia? Posprawdzalo Wam sie to?

Gość gość
Oj to taka zabawa. Mi sie sprawdzilo w 1 ciazy w drugiej nie. Wychodzi mi wszedzie chlopak a w brzusiu rosnie druga circia

Gość gość
z obraczki mi sie sprawdzilo w przypadku obojga dzieci, z chinskiego kalendarza tylko w przypadku corki sie sprawdzilo

Gość gość
Mi się chiński kalendarz sprawdził za pierwszym razem, a teraz jeszcze nie wiem, bo nie znam płci drugiego brzdąca :) Tylko trafiłam na 2 różne wersje i w każdej coś innego :/

Gość gość
Wg chińskiego kalendarza mój syn jest córką, a ja jestem tatą a nie mamą ;) Jeśli chodzi o obrączkę to u mnie wychodzi jeden syn i jest jeden syn, u znajomej jeden syn a ma 2 synów, u innej znajomej 2 synów a ma jedną córkę, a u jeszcze innej wg obrączki wychodzi zero dzieci a ma córkę ;)

Gość gość
Ja kiedyś znalazłam jakiś test przesądów w ciąży i wyszło mi w nim, że na 95% będzie dziewczynka. Z chińskiego kalendarza również wyszła dziewczynka. Nawet z teorii naukowców dotyczących odżywiania matki przed ciążą, a także terminu współżycia (4 -5 dni przed owulacją) wynikało, że to musi być dziewczynka. I urodził się chłopiec :D