Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się lekami zmienić osobowość ? Chciałabym być towarzyska i pewna siebie

Polecane posty

Gość gość

otwarta, przebojowa, bezpruderyjna, chcialabym pozbyc się nękającego mnie poczucia wstydu przy każdej sytuacji... jak to jest, ze niektóre dziewczyny opalają się topless na pełnej ludzi hiszpanskiej plazy, chodzą w miniówkach, potrafią się kłócic o swoje a ja ? Ostatnio zostałam oszukana, a raczej naciagnieta w sklepie, musial isc ze mną mna ojciec zeby op******ic sprzedawce i odzyskac pieniadze (mam 24 lata :O) Takich sytuacji bylo pelno, nie umiem walczyc o swoje, ktos by chcial mnie okrasc i ja bym oddala wszystko od razu i nawet nie krzyknęla, nie powiadomila policji :O Jestem panicznie nieśmiala i lękliwa, wszystkiego sie boje, wstydze :( Mysle, zeby isc do psychiatry zeby przepisał mi neuroleptyki, czytam ze leki dzialajace na dopamine powodują pewnosc siebie, brak zachamowan, podniesienie libido, wrecz hiperseksualizm i zachowania kompulsywne przy duzych dawkach. To cos dla mnie ,chcialabym byc sobą, w internecie potrafie pisac co mysle, potrafie pisac o zboczonch rzeczach, byc czasem nawet wulgarna i agresywna, bo nie widze drugiego człowieka a na zywo wole obserwowac innych z boku i byc niewidoczna :(

Gość gość
niestety musisz sama nabrać odwagi!

Gość gość
Psychoterapia grupowa. Naprawdę pomaga.

Gość gość
Zależy ci na pewności siebie, czy na odwadze związanej z seksualnością? jak na tym drugim, to nieśmiałość i wstyd łatwo pokonać, trzeba znaleźć sobie partnera i się "leczyć" ;)