Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiaer

łojotokowe zapalenie skóry

Polecane posty

Gość gość
Nie słuchaj spamerów. Poczytaj blog Łojotokowa Głowa, wątek o łZS na forum Laboratorium Urody, tam są mądre informacje a nie reklamowy spam jakiejś dupana.pl

Gość gość
Dlaczego niby spamerow. Moze to twoj blog jest wielkim spamem. Mi zabiegi z kwasem laktobionym poleciła kosmetyczka w SPA nad morzem, kupiłam wtedy nawet krem z kwasem laktobionowym. Pozniej wrocilam do rodzinnego miasta i poszukałam gabinetu, ktory tez stosuje ten kwas. Kwas laktobionowy ma bardzo dobre właściwosci w przypadku ŁZS, AZS i innych chorob dermatologicznych. Przeczytaj cos wiecej na jego temat, a potem się wypowiadaj.

Gość gość
Spamerski śmieciu, wiem dobrze co to za kwas i kupuję go często do potrzeb domowych. Strony, które podałam są obiektywne. A ty spamerskim śmieciem jesteś, bo reklamujesz jedną konkretną (i nawiasem mówią mocno góownianą) firmę.

Gość gość
Jeżeli uzywam krem z kwasem laktobionowym arkana i zabiegi są rowniez z kwasem tej firmy to dziwne jak bym nie napisala nazwy tej firmy. Uwazam, ze firma ta bardzo dobre jakosciowo produkty, poza tym polskie. Dlaczego ich tak nienawidzisz? Jak ktoś pisze, ze uzywa ziaję lub bielendę to jakos nikt go nie atakuje, że jest spamerem. Ciekawe.

Gość gość
już raz cię wycieli, ale nie dasz za wygraną, bo nie zapłacą, prawda? :/

Gość gość
Jak napiszę, że krem z kwasem laktobionowym ma firma charmine rose to też mi zapłacą? Podobno jest bardzo skuteczny.

Gość gość
A firma bandi ma kwasy i krem z dodatkiem laktobionowego. O ile dobrze pamietam jest tam kwas migdałowy, laktobionowy i glukonolakton. Też zalecany przy łojotokowym zapaleniu skory :)