Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hobby w cv?

Polecane posty

Gość gość

cześć, wpisalibyście sobie literaturę post apokaliptyczną xD? bo generalnie, ludzie do znudzenia piszą w tej rubryce filmy, książki..etc, nikt lub mało kto, wpisuje konkrety, a wiem, że pracodawcy są uczuleni na takie kopiuj-wklej i w sumie racja, ciekawe hobby sporo może powiedzieć o danej osobie, tylko trochę się boję tego wpisać, bo może mnie uznać za jakąś nienormalną? psychopatkę? :P

Gość gość
a co ich kuźwa obchodzi co ja robię po pracy !nie zamieszczam takich głupot w CV ! byłam na 10 rozmowach i nikt mnie o to nie pytał....

Gość gość
a moich znajomych i moją mamę kiedyś pytano :) też był karpik, mi się osobiście raz też zdarzyło, ale byłam młodziutka wtedy (1 praca) i waliłam ogólnikowo, dzisiaj tego błędu nie popełnię, tym bardziej, że naprawdę mam sporo zainteresowań, niektóre dość nietypowe jak na dziewczynę...

Gość gość
nikogo to nie powinno obchodzić i już ! Moim ulubionym zajęciem jest chodzenie po galeriach, rynkach , giełdach, także lumpeksach i wyszukiwanie perełek z kategorii : odzież damska i dodatki. Tworzenie stylizacji. Lubię też chodzić po sklepach zielarskich kupować glinki, masła,algi, błota, oleje i później się nimi okładać :D Lubię też pobiegać i posiedzieć przy necie ale nikomu nie zamierzam tego opowiadać przychodząc na rozmowę w sprawie pracy... choć gdybym to opowiedziała mojemu byłemu pracodawcy to byłoby to na +

Gość gość
kuźwa w zeszłym tyg wysłałam Cv do fajnej firmy z branży odzieżowej ale się nie odezwali :(

Gość gość
ja też wysyłam gdzie mogę i dupa : / staram się jakoś zachęcić tym CV, bo wiadomo, liczy się przede wszystkim doświadczenia i wykształcenie, ale kto wie, może natrafię na szefa, który będzie miał podobne zainteresowania ? jeśli już dojdzie do 2 etapu, tzn rozmowy, to od razu jest inaczej, luźniej, przecież w ten sposób można zobaczyć z jakim rodzajem człowieka mamy do czynienia :) i to jest to, co sprawia, że jednak tą robotę możemy dostać ^^