Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość MMć

siedzę sama w pracy :( i rozmyślam o

Polecane posty

No to jak nosisz mundur to "Ku chwale Ojczyzny" z pełnym szacunkiem chylę głowę:-) xxx Sam mam 2 córki więc rozumiem że to Twoje centrum wszechświata:-):-):-) Oczywiście nie ważne jak bardzo byś je kochał i tak w którymś momencie jak zaczną dojrzewać powiedzą Ci że Cię nienawidzą:-) No ale juz taka dola Ojca żeby kochać pomimo i przetrwać tą fazę buntu:-) Ale tak ogólnie o życiu to ciężko gadać więc porozmawiajmy o miłości na lini kobieta mężczyzna:-) I czy seks= więź erotyczna jest jej częścią czy jest obok niej "dopełnieniem" jak często słyszę od kobiet bo to odwieczny spór kobiet i mężczyzn:-). Wy nam zarzucacie że nam chodzi tylko o seks a nie o miłość:-) A My kompletnie nie rozumiemy o czym do Nas mówicie bo dla nas seks rozumiany ja więź erotyczna z Wami to najważniejsza część miłości oprócz 2 pozostałych jej części czyli zaangażowania i więzi emocjonalnej czy świętej trójcy miłości. Bo my komunikujemy się w miłości poprzez seks a Wy chyba do końca tego nie rozumiecie:-) xxx Na początek mój ulubiony test dla kobiet:-) Ja znacie serial Californication i Hanka jego głownego bohatera (Davi Duchowny) To pytanie??? xxx 1. Czy to jest serial o Hanku lubiącym zaliczać kolejne kobiety??? 2. Czy to jest serial o wielkiej niespełnionej jak dotychczas miłości Hanka o którą walczy jak największy romantyk??

Gość gość
Wilku masz 2 córki i od rana do nocy tu siedzisz chuj a nie ojciec

Gość gość
wróciłam , i kolejny obywatel zadowolony :)

Gość gość
Wiku - ty piszesz oistarszych dzieciach a moje dziecinki to maluszki prawie 2 lata i 3 lata to mam teraz w domu okres buntu , kocham je nad życie ale czasami ciesze się pracą :) Serial znam i lubię go : traktuje on o wesołym facecie , wyluzowanym lubiącym zaliczać Gość - tatuśku - szacunek dla ciebie za opiekuńczość ale z drugiej strony to raczej powinno być normalne . Mój małżonek traktuje opiekę nad 2 maluchów jako coś normalnego gdy idę na służbę ale tez znam innych obiboków tatuśków wyrodnych.

Jak Ci się podoba temat który zaproponowałem z serii rozmów o życiu??? Nie wiem czy jesteś akurat w nastroju na taka rozmowę??? Może chcesz się po prostu napić razem kawy i pogadać o czymś lżejszym??? Jak masz ochotę tylko na kawę zapraszam do Mnie na moj temat Wspolnota Polska Nocy Kupały jest miłe otoczenie jak lubisz akurat takie tematy. Wiesz że o mały włos nie zostałem policjantem:-) Byłem nawet na egzaminie sprawnościowym zdałem go najlepiej z całej grupy co nie było zbyt trudne bo częśc uczestniczącyh tam osób to była naprawdę tragedia a Ja byłem czynnym zawodnikiem róznych dyscyplin:-) Ale wyszedłem z tego egzaminu usiadłem na ławce i pomyślałem Sobie Góralu co Ty sie oszukujesz taka hierachia i koniecznośc słuchania rozkazów to przecież nie dla Ciebiebe bo bez wolności uschniesz i wiecznie bedziesz chodził wkrurwiony. Ale bardzo szanuję wasza prace ma kolegów z policji ale głownie tych z antyterorki snajperów bo ich jest najwięcej wśród myśliwych którym jestem:-)

Jak mogę cos doraddzic dodaj cos do tego nicka gość tak jak na początku bo zaraz zrobi sie chaos ja pojawi się jeszcze inny gośc i nie bedzie wiadomo która wypowiedź nalezy do kogo:-) xxx A serial o Hanku to jest serial i opowieśc o wielkiej miłosci Hanka i pogoni za nią tylko to jest własnie miłość wyrażana na sposób męski. On nie dla tego sypi tymi wszystkimi kobietami że chce ale dlatego że jego kobieta najpierw go zdradzajac odeszla do innego i co jakis czas wraca do niego. Hank jej nigdy nie zdradził:-) On nigdy nie traci nadziei ze znowu ja odzyska. A że serce boli to leczy je seksem z kobietami ale nawet dla nich jest zawsze czuly i opiekuńczy

Gość gość
Czy polales psychologiczne?

Nie nie po tej ławce zrezygnowałem nie podchodziłem nawet choć dzwoli za Mna bo spodobały się im moje wyniki sprawnosciowe i przeszlosc sportowa, Teraz jestem na swoim wykonuje wolny zawod nie musze nikogo zatrudniac i moge pracowac 3 dni w tygodniu a pozniej ucieka w dzikie góry. I nie bedac jakim strasznie bogatym czlowiem nie narzekam. Ale najwazniejsze ze to Mi daj poczucie maksymalnej wolnosci jaka jest miozliw kiedy chcesz pracowac. xxx No dobra to przytachałem swoj ekspress do kawy xxx http://planetakawy.pl/cms/uploads/images/Leva%205.jpg xxx A tak wyglada moja wirtualna chałupa na moim temacie xxx http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwaters-camp-residence-dan-joseph-architects/

Gość gość MMć
wilk to miałeś wybór życiowy i doszedłeś do mądrych wniosków . Ale ja powiem tak robię w życiu to co lubię i sadzę , ze nadaję się do tego. Prawdą jest to , że to zajęcie jest dla ludzi specyficznych i chyba takowa osobą jestem :) oryginalna jak jeansy i coca cola hahahaha. Co do twojego rozumienia owego serialu to jest przejmujące i muszę przyznać,że czytam twoje posty z uwagą :) chętnie tez zobaczę twój temat NOC KUPAŁY ;)

Posłuchaj policja to jest ostatnia linia obro wspolnoty narodwej przed tymi jej członkami którzy są albo socjopatami albo takimi egoistami ze dla kasy zrobia wszystko liczac ze sie nie wyda. Te zasady uzycia przez was broni to jest jakas paranoja i naraz was na wielkie niebezpieczenstwo. Nie wiem czy nadal musicie oddawac ten stral ostrzegawczy ale jak ktos jest obyty z bronia to was zabije w tym momencie

Gość gość MMć
Fajnie , ze chociaż ktoś jest świadomy tego co napisałeś z użyciem broni , ja miałam jedną okazje i oby ostatnia użyć broni i powiem ,że większość tych procedur wymyślają ludzie siedzący tylko za biurkiem i nie maja oni pojęcia jak człowiek zachowuje się w tak dynamicznej sytuacji. Życzę sobie aby taki gość co napisał te nasze obowiązujące procedury wywoływał te okrzyki i zdążył bo jak nie to potem niestety państwo prokuratorzy i inni mądrzy mają czas na decydowanie co powinna osoba będąca na miejscu zrobić . Przecież to są niekiedy ułamki sekund na reakcje a oni wymyślają okrzyki . Z innej beczki widziałam zdjęcia , prześliczne i magnetyczne miejsce , na relaksujacy odpoczynek i wspaniałą biesiadę. :)

Gość gość
No i mamy pożądane skoro wilk z bacówką się tu wpakował :-(

Gość gość MMć
Gość - a w czym przeszkadza WLIK??? nie znam go ale ma przyciągającą formę wypowiedzi ... Jestem tu 1 raz wiec wytłumaczcie mi zasady działania tutaj bo pewnie są tu stali bywalcy. LIKU czytała twoje zasady wątkowe i bardzo mi przypadły do gustu i szczerze się nimi zainteresowałam . ;)

Ja mam dla tych tepych biurokratów inna propozycję co ryzykuja waszym zyciem inna propozycje. Na rok do interwencji tych najbardziej niebezpiecznych gdzie wiadomo ze facet ma broń. A jak przezyja z tymi wszystkimi swoimi procedurami to wtedy moga wrocić do napisania ich na nowo. A tak poważnie to takie procedury powinni układać policjanci ktorzy zjedli na tych interwecjach:-) A nie prawnicy co nigdy do nich nikt nie strelał ale tak ładnie im pod wzgledem prawnym procedura sie udała wiec premia bedzie:-) xxx Ale jak tam gadamy o milosci i seksie czy to za ciezki temat???

Twoja propozycja jak to określiłeś dla tępych biurokratów jest intrygująca ale zgadzam się z nią i przyklaskuję do tego . Oboje wiemy ,że jest ciężka do zrealizowania wiec zostanie tak jak jest :( XXX Co do tematów to nie sadzę aby to były aż na tyle ciężkie tematy abym im nie podołała . Tylko szkoda ,z ę jestem w pracy bo nie mogę się za bardzo rozwijać w swoich postach bo wciąż dzwonią do mnie i o coś dopytują. :(

To jak dla Ciebie wiez erotyczna i seks to jest integralna czesc milosci czy milosc to osobna sprawa a seks jako jej dopelnienie, Jak Ty wyrazasz ze kochasz swojego chlopa i czego potrzebujesz z jego strony zeby czuc sie kochana?

Pomimo tego , że jestem młoda kobietką :) na swój sposób znam się na miłości w swoim rozumieniu , wiec dla mnie miłość to coś wspaniałego a seks to dopełnienie miłości. Staram się mówić mojemu " chłopu" czego w danej chwili czy na danym etapie życia potrzebuje bo bez urazy czasem jak nie powiesz to będzie głowił się i i tak nie wpadnie na to co mi chodzi po głowie. A najgorsze u kobiet jest teks - ty powinieneś wiedzieć o co mi chodzi ! no niestety nie jest tak jak nie wyłożysz łopatologicznie to nie ma porozumienia - każdy z nas jest inny i w innym momencie swojego życia i na każdym etapie potrzebuje czegoś innego . Dla mnie osobiście najważniejsze jest teraz bezpieczeństwo swoje duchowe, osobiste i jak mąż daje mi to poczucie , stabilizację a przy tym wspaniały seks to jestem właśnie jest to ! :):):)

co do okazywania jemu miłości to troszkę się pogubiłam w pewnym momencie bo tyle lat pragnęliśmy mieć dzieci aż udało się i to one były dla mnie najważniejsze ale teraz staram się wrócić na właściwy tor. Mój Pyniu kochany twierdzi , ze , ze jestem matką jego dzieci i staram się dogadzać mu pod każdym względem, to że jestem z nim tyle lat , potrafię miłe rzeczy zrobić dla niego to jest miłość i spełnienie w życiu .

No widzisz a dla na jest inaczej seks nie jest dopełnieniem tylko częścią i to tą najważniejszą i okazuje się że to my durne chłopy mamy rację tak wynika z badan naukowych na d zjawiskiem milosci romantycznej popularnie nazywanej prawdziwa miloscia. Bo ta milosc to wytwor ewolucji i spelnia wzna funkcje. A chdzilo o to ewolucji zeby zapewnic opieke potomstwu prze przynajmniej 18 lat. Wiec milosc skalada sie z 3 podstawowych elementow 1. Wiez erotyczna najwazniejsza bo ewolucji chodzilo o przedluzenie gatunku i to zeby utrzrymac mezczyzne przy kobiecie przez dlugi okres czasu a to jest niemozliwe bez istnienia wiezi erotycznej 2. Wiez emocjonalna czyli to co wy kobiety czeto wyjmujecie z milosci twierdzac ze tylko to jest milosc a seks to dopelnienie. Ta wiez ozbznacza ze jestescie lojalni wobec siebie wsieracie sie za;ezy wam na was. Ale ona be wiezi erotycznej nie jest miloscia tylko przyjaznia dopiero 2 naraz tworza milosc plus 3 element 3. Zaaangazowanie ze by milosc sie narodzila i przetrwala to robimy wszystkozeby sie nam udalo

Trzeba uwazac zeby s nie byla dla swojego chlopa tylko matka jego dzieci musi widziec w Tobie cały czas namietna kochanke. I nie daj mu o tym zapomniec wiec jak najczesciej inicju seks sama a nie czekaj na niego. Jak wroci z roboty to dopadnij go wlazience nawet przy dzieciakach za drdzwiamy zrob na dzien dobry loda z połykiem od razu sobie przypomnie ze ma kochanke w domu a nie tylko matke swoich dzieci:-)

Droga do serca czyli milosci mezczyzny wiedzie prze jego k K****a a do Cipki kobiety przez jej serce i tym sie miedzy innymi roznimy:-)

Gość gość
Siedzisz w pracy i rozmyślasz o ******iu z tryplem wilkiem

Wilku - masz rację z punktu widzenie mężczyzny a ja i tak zostaje przy swoim , twoje składowe " związku" to prawda tylko jak dla mnie w innej kolejność ;) XXX smacznej kawki życzę ja dziękuję bo już piłam 3 ale zapraszam na czerwoną herbatkę dla urody i zdrowia :)

Wilku- dobitnie to ująłeś ale masz rację, i to dobry pomysł na miłe powitanie po pracy :) XXX widzę ,ze masz tu kilku znajomych w negatywnym rozumieniu

Wystarczy ze bedziemy ich ignorowali to najskuteczniejsza metoda i ta zasada lojalnosci na ero o ktorej moz e czytalas jak cos tam podczytywalas moj temat bo tak to zrozumialem. Ilosc ludzi ktorzy nienawidza Mnie na ERO jest ogromna ale Ja mam to w d***e i splywa to po Mnie jako woda po Wilku jak wyjdzie z jeziora i sie wytrzepie:-)