Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci zdradzaja?

Polecane posty

Gość gość
Bo takie osoby są niedojrzałe, albo zdradzają dla korzyści z czystego egoizmu.

Gość gość
a kobieta to świnica :P

Gość gość
To moze zapytajcie dlaczego kobiety pragna miec dzieci ? Odpowiedz bedzie taka sama. Jedno i drugie wynika z kobiecej lub meskiej natury. Rescator555

Gość gość
>>Znowu uogolnienie eh przeciez sa porzadni mezczyzni << No pewnie, sa tez kobiety ktore nie chca miec dzieci. Rescator555

Gość gość
Faceci zdradzają,kobiety też zdradzają,a dlaczego? Widocznie w swoich związkach nie czują się szczęśliwi,czegoś im brakuje ,itd.wtedy szuka się odskoczni od rzeczywistości. Z kochanką,kochankiem jest inaczej bardziej namiętnie,taka dawka adrenaliny :-)

Gość gość
>>Widocznie w swoich związkach nie czują się szczęśliwi,czegoś im brakuje ,itd.wtedy szuka się odskoczni od rzeczywistości.<< No i dobrze, raz sie zyje ! Rescator555

Gość gość
Bez kochanka ,kochanki życie było by nudne ;-)

Gość gość
zdradzają bo nie potrafią dochować wierności. i to jest jedyne logiczne wytłumaczenie. jest jeszcze jedno: taka mają naturę, to znaczy tak było w ich rodzinach. przykład zawsze mamy od rodziców. jeden tu pisze, że "taka jest natura" - nie mieszaj natury z własnym popędem :P zwierzęcy świat różni się zasadniczo od ludzkiego - mózgi inaczej funkcjonują, jeśli wiesz, co mam na myśli niosący infantylny kaganek "oświaty" :P

Gość gość
a co mnie obchodzą nieudacznicy ? Mój mnie nie zdradza ,bo jest za stary :classic_cool::P

Gość gość
no i co ,że jest stary to nie znaczy,że nie może cię zdradzić :-P

Gość gość
a mnie wróżka pisała w esemesie, że on mnie zdradza. popłakałam się ze śmiechu bo my nie jesteśmy ze sobą już 15 lat. :D czego to się nie robi żeby zabłysnąć "wiedzą karcianą" :D

Gość gość
a kto wierzy w wróżki?U mnie w mieście jest taka wróżka-cyganka,chodzi i zaczepia ludzi,wróży za 10 zł i wszystkim gada to samo

Gość zawsze szczery
bo moga :-)

Gość gość
bo nie maja boga w sercu bo kto ma ten trzyma sie nauk Jezusa i to sie tyczy każdego człowieka

Gość gość
>>>jeden tu pisze, że "taka jest natura" - nie mieszaj natury z własnym popędem zwierzęcy świat różni się zasadniczo od ludzkiego <<< To ja pisze. A od kiedy pojecie "natura" dotyczy tylko zwierzat ? To nie ma czegos takiego jak "natura ludzka" ? Rescator 555

Gość gość
tylko ja znam zasady rozruszenia" mojego pana :D

Gość gość
>>tylko ja znam zasady rozruszenia" mojego pana << No wlasnie, czy nie przyjdzie wam do glowy, ze na wiernosc meza (czy zony) trzeba sobie po prostu zasluzyc. Niektorzy chcieli by to zalatwic jedna "przysiega" i miec z glowy. Nie ma tak latwo! Rescator, mimo swoich libertynskich pogladow nie zdradza zony, bo ta jest super laska i daje mu wspanialy seks. Proste jak budowa cepa! Rescator555

Gość gość
otóż to gdyby kobieta dawałaby swojemu facetowi(i odwrotnie) wspaniały seks to nie szukałoby się przygód na boku

Gość gość
Tak tak raszple pocieszajcie sie ze chociaż w tym seksie jesteście dobre bo reszta do bani :D

Gość gość
gość dziś te raszple to jest skierowane do kobiet?

Gość gość
:D haa jednych jak i drugich :)

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!