Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andziuula48

Test domowy

Polecane posty

Co sądzicie, lepiej wybrać się do przychodni zrobic bhcg czy bawić się w te testy, dużo z Was określa je często jako omylne. Pozdrawiam.

Gość gość
z objawów może wynikać, że to ciąża. zrób test z rana z pierwszego moczu.kup dwa inne, bo ja miałam podobnie.jeden nie pokazał, a drugi tak.powodzenia

Gość gość
jasne, że beta jest skuteczniejsza ! Nie jest za wcześnie. Teoretycznie w dniu spodziewanej miesiączki test powinien pokazać rzeczywisty wynik. zrób betę, ewentualnie powtórz rano test

Gość gość
test sikany czy bhcg wychodzi już w dniu spodziewanej miesiączki wiec u ciebie od tygodnia powinno coś być

Gość gość
Dawniej takich idiotek nie było jak dziś😡 Napisz ile raz sie bzukałaś, z jakimi figurami.Co za rury tutaj piszą?! Przecież za chwile zwymiotuję!

Gość Jakie to żenujące
Daj się ****nąć do poprawki a wtedy będziesz w ciąży na bank debilko!

Gość gość
niektore kobiety to naprawde lubia sie doszukiwac "objawow". wyluzuj...

Jestem kobietą, urodziłam dwoje dzieci,ale nigdy nie obnosiłam się z tym, byłam dyskretna.Oprócz mojego małżonka nikt nie wiedział że jestem w ciąży, nawet moja mama.Dziś zaledwie po współżyciu piszecie z detalami.Wstyd mi za was! Może takie czasy że debilizm kwitnie?!

Gość gość
kasiu- na kafeterii prawie kazda staraczka ma objawy juz tydzien po stosunku :D a przede wszystkim prawie od razu jest im niedobrze...i sa strasznie senne ;)