Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciamia

Jestem puszysta...

Polecane posty

Witam. Chciałabym się was poradzić...czy według was jestem zbyt puszysta? Co by tu wyszczuplić? Może ktoś poleci jakies ćwiczenia/dietę? :/ Wszyscy mi raczej mówią że wyglądam spoko, ale nie jestem pewna...z góry dziękuję :) Łydka: 38 Udo: 57,5 Nad kolanem: 41 Biodra: 90 Talia: 76 Tyłek: 97... Wszystkie wymiary podane w cm. Mam także 175 a ważę 66 bodajże... nie wiem :D

Gość gość
tak, jesteś, masz sporą nadwagę, do zrzucenia min. 15 kg

Gość gość
Wszyscy Ci mówią, że ... z Ty sobie szukasz jeszcze innych "wszystkich" tu na kafeterii, po co - żeby im też nie uwierzyć? Jesteś próżna a nie puszysta.

Przecież nie podam koleżance swoich wymiarów i się jej nie zapytam co powinnam wyszczuplić. Myślenie ludzie ;-; Wydaje mi się, że uda mam trochę za grube :/

Gość gość
Jak chcesz na poważnie to nie zadawaj głupich pytań ..... Puszysta przy 66 kg z wzrostem 175 to chyba chore pytanie :-)

No wiem że to tak troszkę głupio brzmi, ale można ważyć SUPER a mieć dużo w udach, tak jak ja :) Nie o wagę tu biega, a o wymiary ;)

Gość gość
No to sama odpowiedzialas sobie na pytanie i wiesz że uda by się przydało troszkę wyżeźbić

Gość gość
puszysty to może być kotek, człowiek jest gruby

Warzywa i produkty bogate w białko to podstawa diety błyskawicznej. Powinniśmy je spożywać mniej więcej po 200-300 kalorii co 3 godziny. Przy stosowaniu diety błyskawicznej należy także pić dużo wody mineralnej, może być np. z cytryną. Czego nie można jeść? Usuń ze swojej diety węglowodany. Koniec ze słodkościami, słodzeniem kawy czy herbaty, a nawet z owocami, które zawierają cukier, np. bananami.

Koktajl z kiwi i ananasa z nutką mięty – przepis Składniki: 1 mały ananas 2 kiwi dojrzałe pół szklanki soku pomarańczowego listki mięty Przygotowanie: Ananasa i kiwi obrać i pokroić w małe kawałki. Wrzucić do miksera, zmiksować na gładką masę z sokiem pomarańczowym. Ozdobić listkami mięty, które podczas picia można rozgnieść słomką dla uzyskania miętowego smaku.

jogurt naturalny z koperkiem i zielonym ogórkiem orzechy sok warzywny starta marchewka z sokiem z cytryny Dieta błyskawiczna – przykładowe obiady gotowana pierś z kurczaka gotowana ryba np. dorsz sałata z pomidorami, pestkami słonecznika i grillowaną piersią z kurczaka gotowane brokuły i kalafior, pestki słonecznika Dieta błyskawiczna – przykładowe kolacje duszone, gotowane lub pieczone warzywa kawałek szynki drobiowej (100 g) 2 jajka na twardo szklanka szpinaku Pół godziny przed pójściem spać warto wypić szklankę pikantnego mleka, czyli mleka z dodatkiem chili.

Gość gość
ja mam puszysty brzuch hehe waze 62 mierze 170 a moj brzuch to opona reszta szczupla , i nie moge go zrzucic za cholere

Gość gość
z tego co widzę masz figurę idealną :) Zazdroszczę Ci.

Gość gość
ale brzuch mam duzy , jestem typem jabłka , wszedzie chudne a brzuch na koncu i to nie chce zejsc za bardzo

To rób brzuszki, brzuszki i jeszcze raz brzuszki :) gościu - dziękuję, ale nikt nie jest idealny :D niesiaaa3 - BARDZO CI DZIĘKUJĘ :)

Gość gość
ja brzuszkow nie moge robic bo mnie boli kregoslup

Gość gość
nie powaznego , ale nie moge robic brzuszkow

To pozostaje ci dieta niestety...ja staram się ograniczyć słodycze, ale nie będę sobie niczego odmawiać jak mam ochotę - stawiam na ćwiczenia :)

Spacery i plywanie, ogolnie duzo sie ruszac ale tak zeby nie nadwyrezac np. kregoslupa (na basenie kregoslup odpoczywa).

Gość gość
Jak jesteś puszysta to się wydepiluj. Co za słownictwo. Jesteś gruba a nie puszysta.

Gość sprobuj czegos nowego
Drogie Puszyste Panie. Często chorujecie?

Gość gość
Puszyste to są kotki małe. Wy jesteście po prostu grube. Sorry ale tak jest. Nie cierpię infantylnych ludzi. Kobiet zwłaszcza.

Gość sprobuj czegos nowego
Chciałybyście schudnąć ale nie wiecie jak to zrobić? Wszystkie diety zawiodły? Napiszcie do mnie sprobuj.czegos.nowego@wp.pl Pomogę Wam zrzucić zbędne kilogramy bez efektu jojo i głodowania! Odzyskaj wiarę w siebie!Gotowa na zmianę?

Gość gość
no to to jest ekstra - puszysta? to się wydepiluj!:) faktycznie próżna a nie puszysta...

Gość gość
Laska ty tak na serio? Pytasz ?jestes w sam raz .Waga marzenie.Oczywiście sport mozesz jakiś uprawiac.Po prostu masz figure jablka i pogodz sie z tym.Zadne diety na to nie pomoga najwyższej z cw. Na uda brzuch,posladki mozesz sprobowac.