Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 Ty nie masz zadnej nadwagi ty masz taka figure i juz.Ja tez taka mam cale zycie .Za bardzo sie przejmujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 nie jestes puszysta ani nawet gruba,jestes normalna ,szczupla laska. masz po prostu taka figure ze w pewnych miejscach masz wiecej.waga twoja jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 zgadzam sie przede wszystkim zaakceptuj siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 ja to jestem grubasem dopiero, mam 160 wzrostu i ważę 82 kg! gdyby nie iqacai to bym ważyła 89 kg nadal.. wiec ty to się nie masz czym przejmować dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2017 Polecam zastosowanie suplementu Slimunox - osobiście stosowałam przez 5 miesięcy, już po pierwszym miesiącu udało mi się schudnąć 3 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach