Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

die Schlumpfe

Ile dalibyście mi za to punktów na maturze z angielskiego?

Polecane posty

Po egzaminie maturalnym razem z kolegami organizujesz spotkanie Uczniów swojej klasy z nauczycielami. Napisz list do Anglika, który uczył was kiedyś języka angielskiego. W swoim liście: poinformuj o zamiarze zorganizowania spotkania z nauczycielami i wspomnij, gdzie to spotkanie się odbędzie zaproś na nie byłego nauczyciela i napisz, dlaczego zależy wam na jego obecności,przedstaw pomysł przygotowania albumu klasowego i zaproponuj nauczycielowi przysłanie zdjęć do tego albumu poproś o potwierdzenie przybycia i zaoferuj pomoc w organizacji jego przyjazdu. Czy może być taki list? Dear John How are you I mean together for other pupils make organization with teachers. Feel invited to not because your presence is mandatory. Been a great teacher. That's why we care about your presence. I have and ide in album for photos. Send me a picture of where we were with the whole class on a trip to the zoo and then rode in a horse, I'll make this a great album. How can I help I think I will help you to arrange arrival to us. I'll ask a friend to come pick you up and bring to the restaurant. It will be great, please come. We are waiting for you Regards xyz

Gość gość
nie wiem jaka jest skala ale na 10 bys 5 u mnie dostal spokojnie a nie jestem tam jakims ekspertem w angielskim

Gość gość
Dziewczyno, ile razy ten sam temat będziesz zakładać? :O

gość 23:53, czyli miałabym szansę dostać te parę punktów za wypowiedź pisemną plus to co strzeliłabym w zadaniach zamkniętych.

Gość gość
Już ludzie ci w poprzednim wątku pisali, jak dramatycznie Twój poziom wygląda. Zamiast marnować czas na forum lepiej za naukę się weź! ;)

Od jutra biorę się za naukę, ale dalej nie rozumiem czy ta gramatyka jest tak ważna w tym liście? może nie bardzo??? Czy za samo przekazanie informacji nie daliby mi od 5-7 pkt?

Gość gość
nie wiem co bys strzelil na zadaniach zamknietych ale za pisemno -ustna ta co pokazales to 5 na 10