Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża? Proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

Jutro idę po test, jednak tak bardzo chcę mieć dziecko, że boję się, że wyjdzie test negatywny. Otóż moj facet mieszka za granicą, pracuje tam, po Nowym Roku wraca do Polski na stałe bo kupujemy mieszkanie. Byl w sierpniu na urlopie, kochaliśmy się bez zapieczenia, jednak nie skonczyl we mnie, decyzje o dziecku podjęliśmy niedawno. Dostałam we wrześniu normalny okres, dość obfity, 7-dniowy. Teraz jednak spóźnia mi się dwa tygodnie, boli mnie podbrzusze, ale żadnych innych objawów nie ma, czy to mozliwe, abysmy mieli upragnione dzieciątko? Dodam, ze ostatni seks był 5 dni przed dniami płodnymi... Bardzo proszę o normalne opinie, jutro sie wszystko wyjasni, jednak jestem tak tym zestresowana, że chyba nie zasnę ;-)

Gość gość
Ja tak miałam! Tak samo! A potem coś mi wypadło podczas robienia kupy i po około 5 dniach krwawienie miałam jak przy miesiączce! Po roku zaszłam normalnie w ciążę będąc grubo po 30tce i urodziłam zdrowe dziecko. Podejrzewam że wtedy to była jakaś naturalna selekcja i ten skrzep wielkości prawie śliwki na 5 dni przed opóźniającą się prawie 2 tyg. miesiączką mógł być ciążą!

Gość gość
Jeśli ma się normalny okres , to automatycznie wyklucza ciaze

Gość gość
Bzdura! Są ciężarne które miesiączkują do 6 miesiąca.

Gość gość
Okres, seks w dni niepłodne, nie skończył w Tobie... mysle, że to nie ciąża.

Gość gość
We mnie też nie skończył! Zaszłam w ciążę przed 40! To była pierwsza ciąża! Dziecko zdrowe! Możesz być w tej ciąży. Ciąża jak grypa-dopada zwłaszcza wtedy gdy chcesz się przed nią ustrzec! Dlatego nie myśl nie wyczekuj!

Gość gość
Nie. Miałaś normalny okres we wrześniu. A ci wyżej piszący to jakieś przyje/by Te "okresy" podczas "ciąży" to bujda. Mogą być plamienia, które kobieta bierze za normalny okres... Bez "finału" w środku szanse są małe. Też mi się we wrześniu spóźnił 11 dni i jakoś w ciąży nie jestem. Niestety, raczej się rozczarujesz.

Gość gość
Post wyżej ma racje! A te inne to jakieś debilki! Jak możesz w ciąży być! Kobieto okres miałaś! !