Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fulgido

Szukam piosenki ktorą śpiewa starszy Pan, przynajmniej mi się tak wydaje.

Polecane posty

Gość fulgido

Szukam piosenki którą śpiewa starszy Pan. W refrenie napewno są słowa " kocham mocno". Tylko nie wiem czy to czasem nie jest jakiś remix na nowy styl starszej piosenki. Nie jestem pewien ale moze to coś pomoże: w drugiej zwrotce refrenu jest cos o niebie.

Gość fulgido
Tą piosenka cos mi przypomina "Upić się warto" Hemara. Coś w tym stylu tylko że śpiewa ja jeden Pan. Słyszałem ją na weselu i bardzo bym chciał ją znaleźć.

Gość fulgido
Jeszcze jedna podpowiedź. Nie wiem czy to nie są te słowa: Nie mówisz nic, lecz ja wciąż kocham Cię Cały ten świat a w barwach jego Ty i ja I piękne chwile, które są nam bliskie cały czas I kilka wspomnień, które żyją ciągle w nas (2 x) Ja kocham Ciebie mocno tak Mocniej niż tysiąc lśni na niebie gwiazd Mocniej niż ten cały świat (2 x) Życie trwa dalej, ciągnie losem swym Tak zakochani do szaleństwa ja i Ty Bo przecież życie jest wspaniałe jak ten słońca blask Który rozjaśnia naszą miłość w letnich snach (2x) Ja kocham Ciebie mocno tak Mocniej niż tysiąc lśni na niebie gwiazd Mocniej niż ten cały świat (2 x) Życiowy sens dziś odnalazłem, wiem Serce me bij****ardzo kocha, pragnie Cię A kiedy śnisz mi się po nocy, no to wtedy wiem Że życie moje warte coś naprawdę jest (2 x) Ja kocham Ciebie mocno tak Mocniej niż tysiąc lśni na niebie gwiazd Mocniej niż ten cały świat (3 x). Tylko że nie mogę znaleźć tej piosenki nigdzie. no i to napewno nie jest Disco Polo.