Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulinka199712

Ciąża czy raczej nie?

Polecane posty

Gość bulinka199712

Witam kobietki. Przejde wiec odrazu do rzeczy spoznia mi sie 11 dni miesiaczka od ok miesiaca mam podwyzszona temp ciala jest to 37.3*C na poczatku myslalam ze to z powodu problemow zdrowotnych ale teraz zaczynam sie niepokoic. Mam nieregularna miesiaczke ale pojawiala sie co miesiac ( chyba ze po nowym roku czasem nie mialam w styczniu lub lutym) ale teraz jest to 11 dni i czuje jakos tak dziwnie (inaczej) i oczywiscie odrazu wmawiam sobie ze jestem w ciazy . W sobote kupilam test ciazowy i mialam zrobic go w niedziele rano ale oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam go po poludniu.Gdybym byla w ciazy raczej nawt i po poludniu pojawily by sie dwie kreseczki? Wczoraj na podpasce pojawil sie taki cieniutki brazowawy paseczek i narazie sucho.. Pomozecie? Pozdrawiam

Gość gość
Nieregularna czyli jaka?

Gość gość
Czemu nie odpowiedziałaś na moje pytanie? Jak długie masz cykle.

Gość bulinka199712
Odpisywalam ;) roznie to bywa czasem 35 czasem 28

Gość bulinka199712
wypowie sie ktos?

Gość bulinka199712
wypowie sie ktos?

Gość gość
Wybacz autorko, ale od wczoraj minęło na tyle dużo czasu, że powinnaś już zdążyć do apteki po test, jak i na badanie krwi, ale jak widać wolisz pytać na forum.:/ Głupota czy co?

Gość bulinka199712
Wybacz jak juz pisalam test zrobilam w sobote.. Pytanie brzmialo czy test byl negatywny bo wykonalam go po poludniu? A co do pobrania krwi jesli juz to dopiero jutro bo tylko w czwartki pobieraja i za tydzien w czwartek wyniki... Jutro rano wykonam kolejny test .. I jesli bedzie negatywny to czy to , ze bralam przez jakis czas ibuprom zatoki moze miec wplyw na spozniajaca sie miesiaczke?

Gość bulinka199712
Zrobilam test koleejny negatywny. Nie wiem co o tym myslec... Skoro to nie ciaza to co? Dodam ze w moczu byly takie jakies malenkie biale skrzepy... Co to? Pozdrawiam

Gość gość
idź do gina -to już ponad 2 tyg. nie ma co czekać.

Gość bulinka199712
A nie jest to normalne ? Wkoncu mam 17 lat moze jeszcze mi sie nie uregulowaly? Czy raczej to niemozliwe? Pozdrawiam

Gość gość
Test już by Ci raczej wyszedł. Pewnie zaburzenia hormonalne. A jeszcze jedno- czy współżyłaś bez zabezpieczenia w dni płodne?

Gość bulinka199712
Tak nie zabezpieczmy sie poniewaz moj chlopak jak mial 10 lat mial przepuchline i 2 lata temu robil badania na plodnosc i lekarz pow mu ze raczej nie ma szans aby zostal tata .

Gość gość
boże jaka tępa, facet chce sobie poruch... to takie kity wciska, baby są jednak "gupie"

Gość bulinka199712
Ty jestes tepa bylam z nim to wiem no nie? To ze ty nie ufasz facetom twoj problem jestem z nim ponad 3 lata wiec wiem z kim sie zadaje idiotko.. Jak masz pisac takie glupoty to lepiej wgl nie pisz