Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AneczkaKa

Jakiś pomysł na dodatkową pracę?

Polecane posty

Jestem młodą mamą, młody już ma 2 latka, ja mam troche wiecej czasu (wreszcie!!!!! :) i chcialabym troche dorobic. Jakiś pomysł, coś, ktoś? Ps. Akwizycja nie wchodzi w gre!

Czasem reklamują się, domowi telemarketerzy. Do komputera potrzebujesz jedynie słuchawki z mikrofonem i program telefoniczny (który pewnie dostaniesz od nich). Tylko trzeba uważać, żeby to nie było jakieś oszustwo, że Ty płacisz za te rozmowy :) Ogólnie telemarketing to ciężki kawałek chleba, ale jeśli niczego się nie sprzedaje (tylko zaprasza na jakieś bezpłatne prezentacje medyczne czy udzielanie informacji) to jak najbardziej może być. I gdy jest jakieś minimalne wynagrodzenie gwarantowane (prowizje odpadając- to wyzysk i zdzierstwo).

Zależy od tego, czy masz smartfona? jest taka nowa apka lepszafoerta do obniżania rachunków domowych, telefonicznych itd. Ty robisz zdjecie telefonem, apka szuka lepszej oferty i wysyła już sama propozycję do klienta, a ty masz prowizję. To rzecz jasna praca dorywcza, ale przynajmniej bez irytacji.