Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci chodzą na codzień w butach sportowych?

Polecane posty

Gość gość

do jeansów, do pracy, na rower, do sklepu... mają jedną pare butów na cały rok i jedną ''do kościoła'' wszystko robicie w tych samych butach, dla mnie to jest strasznie dziwne... gdyby to byly jeszcze jakies naprawde fajne buty, ktore przyciągają wzrok ale gdzie tam...zwykle buciory niby sportowe, niby casualowe, takie niewiadomo co z Deichmanna i CCC albo bazaru :O albo ADIDAS PORSCHE DESIGN z wieśniackim logo Ferrari albo Porsche :O porazka To samo z ciuchami, co drugi dorosly facet chodzi w bluzie z kapturem albo w czapce z daszkiem :O To ciuchy do sportu albo dla chłopców/nastolatkow a nie 30 latka

Gość gość
Nie wiem o jakich "polskich" facetach mówisz, ale mój mąż nie nosi sportowego obuwia ani do pracy, ani na spacer.

Gość gość
No i co w związku z tym?

Gość gość
Widziałam te adidas porsche design Jaka wiocha

Gość niewazne2
ale masz babo problem xD

Gość gość
a dlaczego polskie kobiety chodzą na codzien wszędzie w balerinach, tunikach, legginsach jak jakies szmaty?

Gość gość
Legginsy są bardzo sexy jak się ma ładne, zgrabne nogi.

Gość gość
Sexi to jest sukienka lub ładna spódniczka, a nie jakieś legginsy, je zostawcie sobie na aerobik.

Gość fruzia ruzia
A czemu maja nie chodzic?

Gość gość
Dlaczego polscy faceci chodzą na codzień w butach sportowych? x A byłaś kiedyś za granicą? Bo cały czas na tym forum pojawiają się tematy czemu polscy faceci to, czemu tamto... wypadałoby choć raz pojechać do kilku innych krajów by mieć porównanie.

Gość gość
Dokładnie, wystarczy iść do sklepu i zobaczyć 80% towaru w obuwniczym, to buty damskie, dla facetów nie ma wyboru, albo adidasy, albo pantofle, albo coś pośredniego, no i jeszcze glany... wszystko w tych samych fasonach, więc co by się nie wzięło i tak wygląda podobnie.

Gość gość
Bzdura. jest bardzo duży asortyment dla mężczyzn, wystarczy poszukać. Niestety Polakom brakuje znajomości dress-codu jak i zwykłej ogłady.

Gość gość
Bo jest wygodnie a liczy sie nie wyglad tylko komfort. W nosie mam jak wygladam, mam sie dobrze czuc

Gość gość
Nie wszyscy przywiazuja wage do ubioru przeciez! Zreszta ubior sie nie liczy co za roznica co kto ubiera bo nie wiem?

Gość gość
strój się liczy i to bardzo, na każdą okazję zakłada się coś innego i nie jest to żaden wymysł współczesnych "fashionistek", ale normalna rzecz, od lat znana wszystkim i wszędzie. a polscy panowie noszą się w większości jak polskie panie - i jedni i drudzy mają ubogie pojęcie o ubraniach, stylu itd. kobiety i tak mają znacznie większy wybór niż panowie, a wyglądają równie beznadziejnie (w moim mieście modnie ubrane dziewczyny/kobiety powielają coś, co zobaczyły w gazecie, żadnej własnej inwencji, w rezultacie mamy sporo modnych kopistek), więc może już dajmy spokój tym panom. a na chłopaka wyszukujcie sobie panny wybredne kogoś, kto wam pasuje wizualnie.

Gość gość
Musisz zrozumiec,ze dla jednych sie liczy a dla innych nie. Ma mi byc cieplo i wygodnie a czy to ma kolor bezowy czy zielony,czy jest takiej firmy albo innej jest niewazne. Mam duzo innych zajec w zyciu wazniejszych niz przejmowanie sie ubiorem i nie tylko ja.

Gość gość
Bo sportowe są bardzo lekkie i wygodne. Skórzane np nie nadają się na mżawkę, deszczyk, upał itp.

Gość gość
"w rezultacie mamy sporo modnych kopistek), " To czekaj, moda to nie jest coś co mowię "tada, zobaczta jakie fajne sa spodnie w kropki" i potem wszystkie modnisie lecą i kupują spodnie w kropki? A jak ktoś ma własny gust to raczej będzie miał głeboko co jest modne a co nei - będzie nosił to co lubi i w czym dobrze wygląda

Gość gość
Chyba nie widzieliscie jak wygladają faceci w innych krajach :D Uwazacie, ze gdzies tam zagranicą są sami modele :D W Ameryce Południowej większosc facetów nosi na codzien...klapki i szorty w stylu bahama :D a góra to tshirt albo koszulka na ramiączka, kobiety chodzą ubrane jak na plaze :D takze w firmach laski siedzą ubrane jak w domu :D poza duzymi firmami, biurami. W UK co drugi facet przypomina kobiete z brodą :( a reszta nosi bawełniane szare dresy i brudne białe buty adidasa :( W Niemczech faceci w ogole nie znaja sie na modzie, wygladają czysto ,sa zadbani ale te ich ciuchy...dziadkowe, emeryckie :( w skandynawii to samo, stmatad pochodzi np firma obuwnicza Ecco i jej obciachowe babcine buty (chociaz bardzo wygodne to okropnie wygladaja)

Gość gość
Wsrod facetow rzadko kto w ogole chce znac sie na modzie. Po co Nam to? Wiekszosci to nie obchodzi.

Gość gość
Mnie jako kobietę moda niewiele obchodzi. Owszem, polubiłam kupowanie ciuchów, ale mam gdzieś czy jestem trendi i bardzo lubię chodizc w adidasach, to najwygodniejsze buty :)

Gość gość
do łóżka i tak ściągają buty :classic_cool:

Gość gość
Może i chcieliby mieć wiele par butów ale ich po rostu nie stać.Na piwo ma,na fajki ma ale buty? Oooo.... na te brak pieniędzy:(

Gość gość
Ja noszę kowbojskie buty i mam gdzieś czy się to komuś podoba czy nie.

Gość gość
facet kupuje coś co jest praktycznego i wygodnego a kobieta kupuje tony szpilek, w których psuje sobie kręosłup