Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauduska23

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Gość klauduska23

Witam. Staramy się z partnerem o bobaska od roku .. @ mam nieregularna i nigdy w sumie nie wiem kiedy mam dni płodne ale od jakiś 3 tyg mam dziwne objawy .. Starsznie bolą mnie piersi i są widocznie większe niż zwykle, bóle jajników i skurcze w podbrzuszu .. na dodatek czuje ciągłe zmęczenie rano wstaj***ardziej zmęczona niż się położyłam .. do planowanej miesiączki zostały 3 dni wtedy dopiero zrobię test ale nie daje mi to spokoju .. czy to mogą być objawy wczesnej ciąży ? Bardzo proszę o pomoc :)

Jak najbardziej mogą to być objawy ciąży ale równie dobrze może to być oznaka zbliżającego się okresu.

Gość tentyp333232
Moim zdaniem nie powinien boleć Cię już zderzak :).

Gość gość
nie wkrecaj sobie tylko spokojnie czekaj do terminu @

Gość klauduska23
Nigdy przed miesiączką nie bolały mnie piersi i nie miałam takiego bólu w podbrzuszu jedynie przy większym wysiłku tzn. siłownia lub ciężkie zakupy .. no i nie przy każdej miesiączce rosną piersi :) Dziękuje za odpowiedz daje mi to jakąś nadzieje że może jednak 2 kreseczki zawitają i do mnie :)

Gość puliiiiii
Moim pierwszym objawem w pierwszej ciąży był właśnie ból piersi :) a jaki masz śluz? :)

Gość gośćklauduska23
Bez żadnych większych zmian . :)

Gość gość
Witam, też miałam takie objawy jak Ty, czyli bolesne i tkliwe piersi,ogólne zmęczenie, senność,nie planowałam ciąży więc myślałam że rozkłada mnie jakaś choroba, na dodatek jeszcze maiłam wodnisty, mleczny śluz-zaczęłam od razu stosować lactovaginal. Test zrobiłam dopiero jak nie dostałam okresu.Powodzenia