Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hebi

Białe włosy

Polecane posty

Gość Hebi

Hey :) Chciałabym mieć bardzo jasne, prawie białe włosy. Na początku nie chciałam używać rozjaśniacza żeby nie zniszczyć tak bardzo włosów więc rozjaśniałam je samą farbą, niestety efekt wciąż mnie nie zadowala używam już najjaśniejszych dostępnych farb jednak wciąż mam okropny złoty odcień włosów. Teraz zastanawiam się nad nałożeniem rozjaśniacza ale boje się że włosy zamiast się "wybielić" np. zrudzieją albo coś w tym stylu. Co byście mi doradzili ?

Gość gość
Kochanie, nie ma czegoś takiego jak blond farba, każda farba w kolorze blond to tak naprawdę rozjaśniacz. Kup utleniacz z joanny, moim zdaniem jest najlepszy. Kupisz go tylko przez allegro, utleniacz z wodą utlenioną 12%, takie masło maślane. Wielka butla przyjedzie, taka jak u fryzjera.

Gość gość
rozjaśnianie ciemnych włosów na biało to najlepszy sposób by spalić włosy i spowodować ich nadmierne wypadanie rozjaśniacz Joanny to zabójstwo dla włosów, podziękuj kafetariance która chce cię zobaczyć z gumowatymi lub pokruszonymi włosami

Gość gość
zanim pognasz zakupić rozjaśniacz pofatyguj się i wpisz w wyszukiwarkę rozjaśniacz Joanna