Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka2015

112 dni DIETY , zaczynamy !

Polecane posty

Gość maturzystka2015

Witajcie :) Za 112 dni (wliczając dzisiejszy) odbędzie się studniówka. Do tego czasu chcę zrzucić przynajmniej 10 kg, ale z głową, nie przez głodówki ! Może jest ktoś chętny? Razem ze mną startują dwie koleżanki, jakoś razniej będzie z pilnowaniem przed podjadaniem . Wspólnie spisałyśmy jadłospis na tydzień, stawiając na zdrową żywność, głównie jogurty, warzywa i owoce. Mamy wyznaczone 5 pór posiłków. Ja właśnie kończę podwieczorek - ciemna bułka pełnoziarnista (pokrojona na 8 części, na każdej pomidor z bazylią) i w miseczce jogurt naturalny :) Ja startuje z wag a 67.5 (prawie 68!) przy wzroście 168 cm. Ktoś dołączy? :)

Gość maturzystka2015
Właśnie wróciłam z 40 minutowej przejażdżki rower, wyszło ok 8 km na górzystym terenie :) Teraz kąpiel i zabieram się za kolacje! :)

Gość maturzystka2015
Na kolacje shake - zmiksowane mrożone (domowe!) maliny, jogurt i łyżka miodu :) Pycha!

Gość Wańska
Mogę Ci dorzucić sklep ze zdrową żywnością. Jak jeszcze nie robiłaś takich zakupów to sobie sprawdź http://biorevitalis.istore.pl/ o ile jesteś jeszcze na diecie :)