Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o jednym z najwybitniejszych polskich raperów Tomaszu Chadzie

Polecane posty

Gość gość

i jego niestawieniu się do więzienia po przepustce? Według mnie to wybitny indywidualista i facet z mega jajami, żeby coś takiego zrobić. Podziwiam go jeszcze bardziej HWDP.

Gość gość
a kto to? normalnie nie nadążam za pseudogwiazdkami

Gość gość
E tam HWDP i inne takie - Bonus BGC i Piącha PCK lepsze, to są prawilne chłopaki :P

Gość gość
a kto to? normalnie nie nadążam za pseudogwiazdkami xxx tak jak i ja :O

Gość rap ssie pałkYnsa Yo
A czy słowo "rap" i "wybitny" się nie wykluczają przypadkiem? Sorki ale ciągle w kółko to samo - me cięzkie życie na ulicy, nie ma hajsu, psy są złe, doopy lecą na pozę bad boya joł joł joł srutututut :P i tak non stop :P każdu k****a pozuje na wielkiego myśliciela bad boya na bakier z normalnym porządnym życiem :P Zaskocz mnie i powiedz, że ten Tomasz to elokwentny metafizyk rapujący o sensie istnienia to zwrócę honory :P

Gość gość
raperzy to pedofile i dewianci, ktorzy jeczą o biedzie i tym zdobywają popularnosc wsrod patologii i biedoty... TAKA JEST PRAWDA

Gość gość
Hahaha a kto to jest ten wybitny raper? T Jay raczej z nim sie nie buja :-D

Gość gość
raper nie moze byc wybitny... wybitny to był Mozart, Chopin... panowie o ktorych jest pamięc po latach, tysiące ludzi probują naśladować ich talent, w Chinach, Japonii i Korei Chopin jest bardziej znany i lubiany niz w Polsce... a ten palant to kto to jest ? ja go nie znam, za rok dwa nikt nie bedzie o nim pamietal, nawet jego ''fani'' :) taka prawda :classic_cool:

Gość gość
Ciekawey czy byście mu to w twarz powiedzieli gimbusy Rap to twórczość, sztuka i to wspaniała bo daje ludziom ulicy sile do zycia Gdyby mi ktoś tak pojechał na moją ulubioną muzę w twarz to bym mu porzadnie przyjebał ze by sie nogami nakryl nara lamusy

nie wierzę, ktoś jeszcze podziela moją opinię :D jest nadzieja na tym świecie :D LOL ja nie kumam tej poYebanej mody na lansowanie patologii w mediach, a rap (S)rap jest jest apostołem - ale fajoskie życie na bakier z prawem i bujanie się na imprezach z d****i i rznięcie super twardego mena z cloobie OMG :D normalnie jeszcze brakuje pościgów samochodowych po mieście z psiarnią i sikania na pałac prezydencki aby być prawdziwym super bad boysem i mieć dużo doop :D:D szacun to można mieć do takiego ziomeczka, który rapuje o tym jak ciężko mu zarobić na swoją kobietę i dzieciaka ale daje radę, o tym co motywuje i inspiruje do tej walki - TO jest prawdziwe życie zwykłego szarego człowieka no ale to już nie jest tak efekciarskie jak hwdp-owanie policji i bycie kozakiem w parku na ławeczce w gaciach z krokiem do kolan :D

Gość gość
Rap to twórczość, sztuka i to wspaniała bo daje ludziom ulicy sile do zycia Gdyby mi ktoś tak pojechał na moją ulubioną muzę w twarz to bym mu porzadnie przyj**ał ze by sie nogami nakryl nara lamusy xxx Szkoda, że za tą ''tfurszczościom'' nie idzie rozwój kulturalny... no ale jacy słuchacze taka muzyka, kazdy moze w XXI wieku znalezc nisze i robić kasiore na przygłupach ''z ulicy'' :) Jeden lubi czekolade, a drugi taplanie się w odchodach :O 🖐️

gość dziś Ciekawey czy byście mu to w twarz powiedzieli gimbusy Rap to twórczość, sztuka i to wspaniała bo daje ludziom ulicy sile do zycia Gdyby mi ktoś tak pojechał na moją ulubioną muzę w twarz to bym mu porzadnie przyj**ał ze by sie nogami nakryl nara lamusy jaką siłę do życia? pomysł na własny biznes patolu daje siłę do życia, wierność rodzinie i bliskim, walka dla nich o przeżycie daje siłę do życia :D jaką siłę dają fantazje o wypasionej furze, hot suczkach i bounce-owaniu na imprezce? Tak pojechałabym bo stać mnie na prawnika patolu żeby cie pwakować do pierdla za pobicie albo walnąć ci odszkodowanko że na brovarki to byś od mamusi pożyczał i ziomeczków :D a czemu mnie stać? Bo zamiast obalać brovary pod klatką mam robotę, bo chciało mi się nosić teczki, a nie woreczki :P Joł Joł

Gość gość
nie dość że lamus to jeszcze kujon :D nie znasz życia kolo wieć w*********j matce d**e podetrzec 🖐️ JP 100%

Gość gość
Powinniśmy napisać petycje albo zbiorowy list otwarty do prezydenta o uniewinnienie Tomasza Chady. To człowiek będący wzorcem dla młodych ludzi i nie powinno się go ścigać za tak naprawdę nic. Co za kraj, niewinnych ludzi się ściga, a bandytów puszcza wolno.

Dokładnie Jan Paweł Drugi na 100% :D Ale zamożniejszy kujon od ciebie patolu i twoich hardcorowych ziomeczków na zasiłku hehehehehe Kiedy wy obalacie tego brovara w parku i rozkminiacie od kogo pożyczyć szlugi i jak mnie stać na porządne cygaro :) Żal doopeczkę ściska wiem :D może ci kopsne papieroska jak sie przytoczysz narąbany w 3 c***je po 22 i zażebrasz :D hehehehe Masz tu 4 butelki po brovarkach mi się ostały z imprezy. Sprzedaj będziesz miał troszkę hajsu na dziś wieczór :D Patole są urocze :D