Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aliszia105

Mój chłopak jest za granicą :(

Polecane posty

Hej mam wielki problem i chciałabym, żebyście mi pomogli... Jestem z chłopakiem ponad rok. 18 sierpnia wyjechał do Niemiec na ok. 2 i pół miesiąca obiecywał że po miesiącu zjedzie na kilka dni ale nie mógł. Codziennie rozmawiamy ze sobą około 20 min. Bardzo się cieszę ze niedługo wraca około 25 października ma już być. W piątek wywnioskowałam z rozmowy, że znowu chce wyjechać załamałam się wybuchłam płaczem, strasznie tęsknie za nim zawsze spędzaliśmy ze sobą każdy weekend wolny dzień itd. Jak powiedział ze chce przyjechać na jakieś 2 tyg i znowu wyjechać po wszystkich św. do Bożego Narodzenia wpadłam w złość zaszantażowałam go, żeby wybierał ja albo wyjazd.. Wybrał wyjazd :( powiedział że czy mi się to podoba czy nie to wyjedzie myślałam, że na tyle mnie kocha, że mnie wybierze ale niestety.. Jesteśmy nadal razem bo ja ustąpiłam i jak narazie nie zaczynamy tego tematu aż wróci.. Nie wiem dlaczego mu tak zależy na tym wyjeździe, bo ma własna firmę budowlaną i na brak kasy nigdy nie narzekał.. Co o tym myślicie? Jak przekonać go, aby został? ( Tylko proszę bez głupich komentarzy :/ )

Powiem Ci, że też miałam chłopaka za granicą. Pisaliśmy codziennie, przyznam szczerze że te codziennie pisanie dla nas obojgu stało się aż obowiązkiem, bo nie widywaliśmy się więc musieliśmy pisać. Coś zaczęło się psuć, z nieznanych przyczyn. Aż w końcu zerwaliśmy. Związki na odległość to kpina. Tylko nielicznym się udaje. 🖐️

Gość gość
po prostu widac ze nie dojrzalas do zwiazku, jakos normalny czlowiek potrafi zrozumiec ze od zycia ktos chce wiecej. Ty sie na razie uczysz to nie zrozumiesz. A uwazasz ze powinno sie rezygnowac z marzen o lepszym zyciu dla drugiej osoby. Jak bedziesz dalej stawiac warunki to staniesz sie kula u nogi i cie rzuci. Zdradzic to i Pl cie moze. Inni lepiej znosza bo sie staraja a jak widac ty wiesz swoje. Pierwszy wyjazd jest najciezszy. Przeszlam juz multum takich rozstan / ile jeszcze dodasz tych tematow ?

Gość gość
Jesteście młodzi, nie możesz w imię miłości ograniczać drugiej osoby, na razie skup się na nauce, a on nie skupia się na pracy, samą miłością człowiek się nie wyżywi... jeśli macie ze sobą być, to nic wam w tym nie przeszkodzi. Takie mamy czasy, aby coś osiągnąć to najczęściej trzeba wyjechać do cywilizowanego kraju, nie ty jedna żyjesz z kimś na odległość usmiech.gif a jezeli cie kocha to jemu tez jest ciezko.

a h*j cie to obchodzi!? nie ty jedyna jesteś na świecie i nie tylko twoje zdanie chce usłyszeć widzisz koleżance z góry nie udało sie wiec nie pier*ol ze jest tak łatwo o przetrwanie... i gdybyś potrafiła czytać ze zrozumieniem to byś wiedziała ze chodzi mi o przekonanie go aby został blondynko...

Gość gość
nie jestem blondynka a ty lepiej uwazaj dziewczynko zeby ci nastepnym razem gumka nie pekla bo chlopak bedzie musial nadal wyjezdzac by utrzymac wasza 3 :D myslisz ze jak zalozysz 100 tematow to uslyszysz cos nowego ? takich jak ja jest miliony, ale dziecko skoncz najpierw te 18 lat i dorosnij :)

Gość gość
a skoro ty masz jeszcze tyle nauki przed soba to ktos musi myslec przyszlosciowo i pracowac :P ale jak sie nigdy duzo nie zarobilo samemu albo ciagnie od rodzicow to sie nie rozumie ze ktos chce sam do czegos dojsc

hhahah śmieszna jestes :D właśnie takich jak ty jest miliony.. zabrakło ci argumentów ze już doleciałaś do mojej gumki i rodziców.. nie ocenia sie ksiażki po okładce moze i jestes starsza ale nie powiedziane ze mądrzejsza. Skad mozesz wiedzieć czy biore kase od rodziców ? znasz mnie? cale wakacje zarabiałam w restauracji i rodzice mi nie daja tylko tyle ze mieszkam z nimi jesli jestes taka ciekawa.. :) a tak po za tym to proponowalam swojemu chlopakowi wspólny wyjazd w wakacje do pracy..

Gość gość
nie braklo mi argumentow tylko mnie rozbawil twoj temat z kiedys :D jak sie ma chlopaka starszego to i moze trzeba myslec przyszlosciowo. A zarobiona kasa nie starczy CI na caly rok A moze on CIe nie kocha i CIe zostawi co mam nadzieje stanie sie faktem

Gość gość
proponowalas ale nie skorzystal bo ma inna wizje na zycie niz ty i twoja tymczasowa praca .

dziękuje ci ze tak dobrze mi życzysz... :) jeśli ten temat był dla ciebie taki śmieszny no to ci naprawdę współczuje :*

Gość gość
w twojej wypowiedzi nie bylo jasno sprecyzowane w ktore wakacje :P nie musisz mi wspolczuc do ginekologa chodze bez mamusi, nie uzywam gumek wiec nie wiem co mi ma peknac :P

Gość gość
a najlepsze jest to ze chocbys ilu ludzi tu zjechala to i tak twoj "WIELKI" problem nie zostanie rozwiazany bo niestety a raczej stety twoj facet jest ambitny. kazdy chce wiecej zarabiac to normalne. A problemem jestes ty :D

uważaj bo ci mózg pęknie z tego nadmiaru myślenia.. oooj tylko nie wiem czy masz mózg :0 zapomniał wół jak cielęciem był

Gość gość
no w twoim wieku nie mialam takich dylematow zyciowych :D

Gość gość
a mozg sie ma dobrze wiec dziekuje za troske :)

Gość gość
moj chlopak jak byl w Niemczech to przyjezdzal co weekend albo co drugi autem to przeciez tylko kilka h jazdy. A czemu gadacie tylko 20 min?

Gość gość
wyzwiska to raczej Ci chlopaka do Polski nie przywroca :D

Gość gość
zastanawiam sie tylko czy taka wyszczekana jestes tylko tu ? a przy chlopaku placz i szloch ?

Gość gość
Aliszia105 kaflaro z****************.n..a stul pysk :-D sz..ma..to i do książek ucz się puki młoda p..i..z..d..a :-D bo chłopak i tak ucieknie od takiej s..u..k..i:-D

Gość gość
Aliszia105 zachowuje się jak typowa kurfa z pod hotelu, histeryczka jepana fuj ble

Gość gość
o widze ze mnie tu ktos wsparl :P

Gość gość
autorko c//h//u//j,, ci,, w,, d//u//p//e,, s//z//m//a//t//o,, j//e//b//a//n//a

Gość gość
gość dziś o widze ze mnie tu ktos wsparl Nie lubię takich gwiazdeczek;-)

hahhaha czujesz sie lepsza jak cie ktos wsparł ? :D nie nie tylko tu taka jestem na co dzien tez taka jestem ;) iwybaczcie moi drodzy ale nie chce mi sie juz z wami siedzieć i pisać.. wole iść i pogadać ze swoim skarbem.. paaaa :D

Gość gość
No to w************************,a,,j płakać do poduszki

Gość gość
to twoj skarb dlatego uciekl od CB :D