Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

czy Julia Roberts ma rozmiar stopy 40 albo 41?

Polecane posty

widziałyście reklame calzedonii/?? te buty byłt straszne ;( takie olbrzymie... ja rozumiem ma 175 cm, mogłaby nosić koturny to by skróciło optycznie stopę :)

Gość gość
no ma olbrzymie kopyta, jak chłop

Gość gość
Ale kto sobie chce skracac optycznie stope? To nie Chiny 100 lat temu, gdzie sie dziewczynkom stopy bandazowalo.

tylko u Chińczyków popadają w przesadę, tam 23 cm to dużo, u nas to rozmiarowo 37 albo 36.. . ale 26 cm to naprawdę stopa gigant

Przy takim wzroscie, to jest odpowiedni rozmiar stopy. A koturny optycznie wydłuzają stopè. Obcasy, i czubki w migdał. Mam rozmiar 41:)

Gość gość
ja mam 41 rozmiar 26,5cm to dopiero kopyto! Mój chłop ma rozmiar 47 i chyba 32cm długośc stopy - jak nam się córka urodzi z wypadkową naszych płetw to będzie biedna.

Gość gość
Ja mam 42 i co? Mam z tego powodu rozpaczać? Mam 176 wzrostu a może i więcej bo dawno się nie mierzyłam. Nosze buty takie aby było mi wygodnie. Buty dostane tylko w Deichamnie.

nie musicie rozpaczać, po prostu w tej reklamie cały czas kamera skierowana była na stopy, no to mogli wziąć kogoś z ładnymi nogami :) stopami :) nie?

Gość gość
ale pieprzycie masakra!!!

Gość gość
Julia ma 39. poza tym zawsze miała genialne nogi- zwłaszcza jak była młoda- ale teraz też świetnie wyglądają w tej reklamie. jakoś o twoje koślawe giry calzedonia się nie ubiega i nie chce ich pokazywać w swoich spotach.. nawiasem mówiąc też noszę 37 i jestem od ciebie dużo wyższa, więc się nie podniecaj

Gość gość
tak się składa, że dwa głupie tematy o stopach w tym samym czasie, więc pomyłkowo zlały mi się w jeden temat i stąd ta odp. tak czy siak- czepiasz się nie wiadomo czego i po co, bo Julia wygląda ok

Gość gość
A co Cię interesują stopy innych ludzi :)? myśle,że są gorsze defekty i ludzie z nimi żyją.

Te czarne koturny obejrzałam- okropne. Jakies takie klocowate... I niebezpieczne w chodzeniu. Nastèpnych plików nie mogłam otworzyc.

duże stopy są ok, większa powierchnia przylegania do ziemi, większa stabilność, nie mam nic do wielkich stóp, ale w tej reklamie poraziły mnie, w zadnym filmie z jej udziałem nie rzuciły mi się w oczy

Gość gość
Co, chcesz buty jej kupić?

Gość gość
Ja mam 42 - gdybym założyła takie koturny jak te podlinkowane wyżej, to wyglądałbym chyba jak z dwoma pustakami przyczepionymi do nóg :p

Gość Eeela
Sorki, ale nie wiedziałam o co chodzi w tej reklamie. Musiałam wpisać to w wyszukiwarce i widzę, że jestem jedną z tysięcy. Tak sobie pomyślałam, że to może być reklama butów, ale pewna nie była. Brawo za jasność przekazu hehehhe