Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kryzys w związku

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie. Moj dwóletni zwiazek przeżywał w ostatnich tygodniach kryzys. Ja miałem pretensje do swojej kobiety o jej podejscie do mnie, częste nie branie pod uwage mojego zdania itd. Przez to moje zaangażowanie, dbanie o nią zmniejszylo się. Aż w końcu tydzień temu doszło do tego że uznała że najlepsza będzie przerwa-rozstanie, tak abym poczuł że ją straciłem, żebym dostał takiego kopa w dupę. Ja stwierdziłem że chyba wlasnie tego potrzeba, bo moze ona w tym czasie tez zobaczy swoje błędy. Przez pierwsze dni po rozstaniu zbytnio nie zabiegałem o nią, po prostu nie czułem że jak znów sie zejdziemy to coś sie zmieni. Ale teraz wiem że chce tego związku bo ja kocham i newet jezeli nie bedzie idealnie to lepsze to od bycia daleko od niej i znów chce się o nią starac, walczyc, po prostu znów z nią byc. I gdy wczoraj do niej poszedlem to ona z łzami w oczach powiedziałą mi że jest za póżno, że ona najbardziej potrzebowala mnie w tych pierwszych dniach po rozstaniu, myslala ze szybciej cos do mnie trafi, a teraz za pozno i ze chce byc sama, ma dosyc zwiazku. Ale ja nie chce sie poddawac, ale nie wiem co robic. Wczoraj widziałem u niej zrezygnowanie. Myślałem żeby dac jej pare dni czasu, a potem zrobić coś wyjątkowego, co ją chwyci za serce i spowoduje ze pomysli ze znowu moze byc dobrze. Co o tym sądzicie drogie Panie? Macie jakies pomysły, wskazówki? Pozdrawiam

Gość gość
Powinieneś się starać ona na to czeka

Gość gość
Daj jej czas na zastanowienie, jesli naprawde Cie kocha to zatęskni i będzie szukała kontaktu.

Gość gość
Im bardziej bedziesz zabiegal tym bardziej ona bedzie Cie odsuwac. Kobiety szanuja tylko facetow z jajami jesli same musza o nich zabiegac. A Ty sie zachowujesz jak c***a. Przynosisz jej wstyd. Chcesz miec ten zwiazek to musisz pokazac ze nie jestes jeleniem czy podnozkiem. Ze jestes facetem z jajami i znasz swoja wartosc. Przestan skamlec bo takiego zadna kobieta nie chce. Jak sie bedziesz ponizal to ona straci resztki szacunku do siebie ze z takim sie zadaje.

Gość gość
Potraktuj ja jak doroslego czlowieka a nie jak niedorozwinieta idiotke i uszanuj to co powiedziala. Przestan sie plaszczyc i osmieszac zebrzac o jej uwage. Zebrakow nikt nie szanuje. Odejdz i daj jej wolna reke. Jak uzna ze chce to sama przyjdzie. To jedyne wyjscie.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!