Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia97

Ćwiczenia

Polecane posty

Chcę mieć chudsze nogi, jednak gdy cwiczę zauważam, że łydki robią się bardziej masywne i uda trochę też. Takich efektów nie chcę, co robić? czy to prawda, że ten tłuszcz zamienia się po prostu w tkankę mięśniową? tak słyszałam, a mi zależało by żeby wyglądać drobniej, ogólnie jestem szczupła.

tzn chcę mieć wyćwiczone jędrne ciało, ale nie chcę żeby mięśnie się "powiększały" . Da się tak? :D

Gość lolex
Nie. Tak sie nie da. Albo wyćwiczone ciało mięśnie zamiast tłuszczu, albo sylwetka skinny-wychudzona. Jedyna rada aby być szczuplejszą to zero ćwiczeń i niskokaloryczna dieta, ale to beznadzieja, bo to co ci spadnie to mięśnie, a na dodatek piszesz, że już jesteś szczupła... czego ty chcesz dziewczyno ? ;--

Gość gość
bieganie może pomóc, ewentualnie pływania, które dobrze robi na całą sylwetkę, jeszcze joga, która rozciąga mięśnie, jakieś ćwiczenia rozciągające, przy bieganiu moim zdaniem nogi chudną najszybciej, przy intensywnym wysiłku fizycznym polecam uzupełniać płyny i minerały, można pić orsalit rozpuszczony w wodzie, samą wodę, dobrze nawadniać organizm

Gość gość
jezeli dopiero co zaczelas cwiczyc, to bedziesz wygladala zgrabniej dzieki "miesniom" - jako kobieta, nigdy nie bedziesz miala grubych umiesnionych nog bo masz za malo testosteronu do tego.... a jak stracisz nadmiar tkanki tluszczowej, o ile ja masz to beda zgrabniejsze.... A

Znam dziewczyny, które od ćwiczeń albo po prostu od ruchu mają za bardzo umięśnione nogi, wygląda to moim zdaniem brzydko i dość grubo ;) więc da się? da się a ;D nie trzeba byc facetem żeby mieć widoczne duże mięśnie