Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aset

Przeszła mi nienawiść do kobiet bo je zrozumiałem

Polecane posty

Gość Aset

Nie są aż tak złe, trzeba wiedzieć jak się z nimi obchodzić. Należy być maksymalnie złym człowiekiem dla nich, ale one tego potrzebują. Teraz mi ich trochę żal.

Gość gość
skoro w takim srodowisku sie obracasz przyjmij kondolencje :D

Gość gość
guzik zrozumiałeś, chłopczyku

Gość gość
A najgorsze to są Ci co chcą być dla nich mili na siłę bo myślą, że ich tym uszczęśliwią. I narzekają jak nie doceniają ich starań. A baba to jest emocjonalnie rozchwiana istota i uspokaja się przy twardym faceci który robi z nią co chce.

Gość gość
trafiales w zyciu na same plastusie? :D nie sadze, gdyby tak bylo nie byloby w tobie nienawisci

Gość gość
Ja omijam tych złych ;] nie jestem takim osobnikiem zainteresowana, nie lubię cwaniaków, którzy myślą,że jednym prostackim tekstem wyrwą każdą jedną...

Gość Aset
To co sobie Ty kobieto myślisz jest guzik warte. Tak jak słabi ludzie garną się do silnych bo nie mają przy nich czasu na myślenie o d**erelach tak samo kobiety potrzebują kogoś przy kim nie czują się w 100% bezpieczne.

Gość gość
jak kobieta uwaza ze jest przy tobie w 100 procentach bezpieczna to albo ma cos z glowa albo ty powinienes zajac sie MLM bo jestes w stanie kazdemu wcisnac dowolny kit

Gość Aset
Powtarzam - miły, wyrozumiały facet to jest dla kobiety tragedia, bo ona przy nim się odpręża, a gdy to robi to zamiast spokojnie żyć zaczyna się w myślach martwić, eskaluje problemy które są, a jak nie ma to je stwarza. Każdy facet musi baby zrozumieć i być dla nich tym kim powinien, najgorsze co mogło być to to, że kulturę stworzyły baby wychowujące dzieci i romantycy.

Gość gość
a powtarzac se mozesz do usranej smierci, to akurat nikomu nie przeszkadza, za wyjatkiem tych co sluchaja tych bredni po raz setny :)

Gość Aset
To proste, kobieta to emocjonalna istota, paradoksalnie żeby się w pełni uspokoiła musi być z facetem, na którego musi uważać. Wtedy jej uwaga jest skupiona na nim. To tak samo jak słabi ludzie, na co dzień pierdoły przy zagrożeniu wykazują normalne cechy by przetrwać. :P I tak to właśnie jest.

Gość Aset
Każdy prawik, każdy ciapciak, pantofel i samiec beta czy jak tam ich nazywacie, każdy romantyk to szkodnik dla kobiety.