Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce go na nowo uwiesc

Jak podniecić na maxa faceta

Polecane posty

Dziewczyny, pomóżcie :) z moim facetem mam ostatnio mały kryzys, dawno nie było seksu. Jutro wychodzimy na miasto i potem do mnie, strasznie chciałabym zrobić taki wieczór, żeby go uwieść, tak żeby to on się na mnie rzucił ;) Znacie jakieś 'triki', jak poprowadzić taką zmysłową rozmowę?

Może powinnam go już w pubie zaciągnąć do toalety, pokazać stringi, ale nie dać się dotknąć... Panowie, może Wy macie jakieś fantazje, z których mogłabym skorzystać ;)

Gość gość
nic nie musisz jak dawno nie bylo seksu to i tak sie rzuci

hmmm, dawno to dla mnie i dla Ciebie coś innego, nie osądzaj tak prędko ;) 2 tygodnie, to dla mnie bardzo dawno, ale nie chcę się rzucić wygłodniała na niego, tylko sprowokować, żeby to on się rzucił... Dziewczyny będą wiedziały, o czym mowa :P a po Twojej wypowiedzi widać, że jesteś facetem :D

aaa sorry, przeczytałam 'i tak cie rzuci' no jednak chciałam trochę poprowokować... ;)

Gość gość
heh jestem kobieta :-) i dla mnie kilka dni to długo na moich zawsze działał stary i wielokrotnie wypróbowany sposób: wysyłanie w ciągu dnia w swoich fotek, taki striptease przez mms ;-) byle nie za dużo naraz, np. jedno co 2h niech ma czas, żeby sobie powyobrażać co bedzie wieczorem

hmmm, genialne ;) tylko tak, żeby i tak wyobraźnia u niego działała :)

Gość gość
jedna wazna rzecz: takie fotki wysylaj tylko wtedy kiedy jestes pewna faceta, zeby potem nie bylo kwasu jesli on sie nimi z kims podzieli lub wyciekna do sieci ew. mozesz robic takie, na ktorych nie widac twojej twarzy

nie no, twarz chyba musi być ;) ew trochę mniej ciała pokażę

Gość gość
Ja mam swego przy badaniu u ginekologa cipki i podniecony ginekolog,mąż i ja.Tyle,ze mam ochote na seks i kochamy sie po badaniu u ginekologa w domu a ginekolog co? Chyba,ze z jakąś pacjentka co nie ma męża przy badaniu.A mam pawo do obecności meża to go mam.W ten sposób przygotowuje go do obecności przy porodzie by chcemy oboje być Razem.A tym ginekologiem murowana podnieta dle facetów obojętnie kim by nie,byl czy lekarz,chłopak wasz,mąż itd...

Gość gość
Przyprowadź koleżankę i kochajcie się w trójkę

Gość gość
wez go w klubie do toalety, rozepnij rozporem i troszeczke possij, jak zacznie wzdychac przerwij. dokonczycie w domu

Kurna, co Wy macie za rady :D Ja chcę go osobiście podniecić, a nie żeby to zrobiła moja koleżanka :D co za niewyżytek. Noo, już z tym półlodem w klubie to dobra propozycja :)