Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ''powinien''podrywać :kobieta czy facet?

Polecane posty

Gość gość
ja nie chce byc odrzucona.

Gość gość
kto ci powiedział, że tylko byle jacy potrafią podrywać? x tych wartościowych już dawno wyrwały inne :) mądre kobiety myślące głową, posługujące się logiką, a nie bajkową wyobraźnią :O

Gość gość
"jak kobieta nie wykazuje inicjatywy, to zwykłą zołza jest" xxx yyy a z główką wszystko w porządku?

Gość gość
wole byc sama niz z byle kim.

Gość gość
23:48 tak, tak, wmawiaj tak sobie marna c***o, wmawiaj :)

Gość gość
wole byc sama niz z byle kim. x za 10 lat zmienisz zdanie

Gość gość
nieraz faceci wola te ktore ich podrywaja.

Gość gość
Ci wartościowi już dawno wyrwali dziewczyny:) mądrzy mezczyzni, myślący głową, odważni, posługujący się logiką, a nie bajkową wyobraźnią i metroc***y:o

Gość gość
nie moglabym byc z kims kto mi sie nie podoba.

Gość gość
Mam 27 lat, a podrywają mnie jakoś wartościowi wolni faceci :) Ci zajęci również.

Gość gość
mogę być ciotą. etc, etc :classic_cool: w rzeczy samej mam to w doopie :) a desperatkami to staną się te dziewczyny, które po XX czasie obudzą się z ułudy, którą tu czytam, i dojdą do wniosku, że czas im przeciekł między palcami :D

Gość gość
czy sa jeszcze wartosciowi faceci?

Gość gość
to, że kobieta woli być zdobywana to fakt wynikający po prostu z biologii, a nie żadna "bajkowa wyobraźnia" peezdeczko

Gość gość
nie dyskutujcie z nieudacznikami

Gość gość
"tych wartościowych już dawno wyrwały inne" Nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić ;)

Gość gość
brak argumentów prowadzi do słownej agresji płc***ięknej, ot wartościowe laski :)

Gość gość
Ciekawe że większość kobiet które uważają że tylko i wyłącznie facet powinien wykonywać pierwszy krok, to te samotne co czekają na księcia z bajki :) Ja nigdy żadnej laski nie podrywałem, ani żadna laska mnie... wszystkie związki rodziły się naturalnie, zaczynały od zwykłej znajomości, aż do momentu w którym lądowaliśmy w łóżku i od tego momentu byliśmy razem.

Gość gość
ale ci faceci beznadziejni... baby mają dziś wyręczać facetów w podrywie i najlepiej wskakiwać wam od razu do łóżka bo wam to już nawet cięzko wykazać zainteresowanie kobiecie :O

Gość gość
Haha, mam 33 lat, dalej tak mysle i nie zamierzam nic zmienic;) uwielbiam byc zdobywana przez mezczyzn, poniewaz jestem kobieta w kazdym calu i pragne mezczyzny a nie c***y;) poza tym jestem w szczesliwym zwiazku:p a Ty facecie-c***o masz kobiete czy dalej czekasz az jakas desperatka cie zlapie???

Gość jestem tu tylko na chwileczke
Ja nigdy żadnej laski nie podrywałem, ani żadna laska mnie... wszystkie związki rodziły się naturalnie, zaczynały od zwykłej znajomości, aż do momentu w którym lądowaliśmy w łóżku i od tego momentu byliśmy razem. xxxxxxxxxxxxxxx WTF ? to jak wy w tym łóżku się znaleźliście skoro żadne nie wyszło nigdy z inicjatywą, :O ?

Gość gość
znalam przystojnych facetow ale nie spotkalam bratniej duszy.

Gość gość
Prawdziwy facet, któremu naprawdę spodoba się jakaś kobieta zawsze będzie próbował ją poderwać. Nigdy nie słyszałem o tym żeby to facet czekał na pierwszy ruch kobiety czy coś. A jeżeli by tak robił to byłby pizdą do kwadratu.

Gość gość
dzisiejszych kobiet nie warto podrywać, same lazą do łóżka :)

Gość gość
"Ja nigdy żadnej laski nie podrywałem" xxxxx haha i dlatego właśnie masz kompleksty na tym tle żałosna peezdeczko bo nawet byś nie potrafił :P

Gdyby nie mezczyzni to wiekszosc kobiet byla by sama. Malo. tego tylko kobiety ktore byly bierne narzekaja na facetow i zwiazki. Kobieta madra nie liczaca na szczescie sama wybiera sobie odpowiedniego wartosciowego faceta.

Gość gość
Napisałem ze nie podrywałem i nie byłem podrywany, a nie że nie wykazywałem inicjatywy. Podryw kojarzy mi z podejściem do obcej laski na ulicy i zagadanie w celu zapoznawczym, do obcych nigdy nie podchodzą, bo obce laski mnie nie interesują i uważam to za stratę czasu, zawsze wiązałem się z dziewczynami które znałem, a wtedy podryw nie jest potrzebny, bo wszystko dzieje się naturalnie i na luzie, nikt o nikogo nie musi zabiegać, a już na pewno nie trzeba zastanawiać się kto kogo zapraszać, bo raz robi to jedna strona, a potem w rewanżu druga.

Gość bezzebnamamalyga
Ale z was wszystkich psychiczne miernoty. Dobranoc

Gość jestem tu tylko na chwileczke
Kobieta madra nie liczaca na szczescie sama wybiera sobie odpowiedniego wartosciowego faceta. xxxxxxxxxxxxxxxx Jeżeli jest bardzo atrakcyjna to nie musi, bo ten odpowiednio wartościowy i mądry sam zacznie ją podrywać. Co z tego, że kobiecie wpadnie w oko fajny facet jak on nie jest nią zainteresowany ? Gdyby był to by działał bo faceci nie przechodzą obojętnie wobec kobiet, które im się podobają. Reasumując - kobieta powinna dokonać najmądrzejszego wyboru spośród tych co ją podrywają. Ci którzy jej nie podrywają, po prostu nie są nią zainteresowani. TYLE W TEMACIE.

Gość gość
haha i dlatego właśnie masz kompleksty x Kto tu jest słonko zakompleksiony, twoja agresja jasno i wyraźnie wskazuje ze jesteś sama, zdesperowana i sfrustrowana, dlatego tyle w tobie jadu, żaden facet do ciebie nie podchodzi i to cię boli :)

Gość gość
Czyli nigdy nie zakochales sie, tylko spotykales sie z dziewczynami, ktore akurat pojawily sie, dla zabicia czasu i seksu. Mezczyzna dominuje w poczatkach relacji, a nie spotykaja sie z jak z kazda inna kolezanka, a noz sie wkreci. NUDA