Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia9595

Ekstrakcja siódemki i obok zdrowa ósemka ! Pomocy !

Polecane posty

Gość kinia9595

Hej. Mam dwie siódemki do wyrwania u chirurga szczękowego bo obok każdej (nadole) jest zdrowa ósemka. Jedna boli jak diabli a węzły chłonne napuchnięte strasznie,nie moge śliny przęknąć. Czy ktoś miał taki sam problem jak ja? I ktoś wyrwał tą siódemke ? I jak wg taki zabieg wygląda i czy boli. proszę pomóżcie !

Gość gość
dziwne że bolą cię 7 a nie 8. ja raz tak miałam że bolał mnie jeden ząb a okazało się że chory jest ten obok. kkiedy niebolący ale chory ząb został naprawiony to ten bolący przestal boleć.

Gość kinia9595
Ósemki są zdrowe tzn nie widać żeby się psuły. Siódemki to są już zgniłe,zepsute. Robiłam u dentysty te siódemki ale to nic nie daje . Ból powracał a ja się boje jechać do chirurga. A teraz cierpie.

Gość kinia9595
Tzn. Łykam proszki bo bez nich to nawet bym nie zasnęła. Bolał mnie ten sam ząb ze dwa mies. Temu. I leciała mi z niego ropa z krwią i opuchlizna po tym i ból przechodziły same. A miał ktoś tak jak ja. ? Że miał do wyrwania siódemke u chirurga szczękowego.?

Gość kinia9595
Wypowie się ktoś? Podnosze...

A weź w*********j z tym chirurgiem, do stomatologa idź normalnego. Nie masz co z pieniędzmi robić? Chyba że.

Gość kinia9595
?? Stomatalog żaden się tego nie podejmie . Kasy mi w takim wypadku nie szkoda 300zł w te czy we wte nie robi różnicy. Pytam tylko i proszę o wypowiedź kogoś kto miał tak samo jak ja.

Gość kinia9595
No pomóżcie plis !