Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Natknełam sie w internecie na cytat z mojego tematu.

Polecane posty

zostałam zacytowana w drwiącym tonie. a myślałam, że wszystko co jest tutaj, zostaje tutaj :( przecież tego forum nie czytają tacy normalni ludzie z zewnątrz :( chyba przestane tutaj pisać, bo siara troche, nie chce stac sie gwiazda internetu :(

widać, że moje trollowanie ma zasięg ogólnointernetowy a nie tylko kafeteryjny, nie chce tak, bo jak stane sie sławna w internecie, to ktoś może mnie rozpoznać w świecie realnym, i bede sie musiała wstydzić, tak więc chyba odchodze z forum, cześć :(

Gość gość
a gdzie zostałaś zacytowana? :D

Gość gość
na mistrzowie.org czy wiocha.pl ?

Gość gość
kacha, przecież ta "niejestemidealna" to pewnie ty, z tego co widze to ogólnie wypowiada się podobnie do ciebie i na podobne tematy co ty tu kity wkręcasz

zacytowała mnie ironicznie, zeby ze mnie zadrwić i wystawić mój post na posmiewisko na wykopie. x w rozdwojeniu jaźni niestety obie osobowości bywają do siebie wrogo nastawione

Gość gość
ale nie podała nawet żródła tej wypowiedzi i raczej mało prawdopodobne, ze ktoś jakąkolwiek frazę z tego tekstu wpisze w google, więc spokojnie

Gość gość
a przeglądałaś inne posty tego niku? ta osoba wiele twoich tematów kopiuje :D może to twoja fanka? :classic_cool:

Gość gość
kacha, to teraz ty skopiuj jakieś tematy z jej postów np. o zwężaniu pochwy mieczem świetlnym, a potem ta osoba zauważy, że i ty ściągnęłaś od niej temat, więc może przestanie to robić

Gość gość
a zakładałaś kiedyś taki temat "Mój chłopak jest fanem #got więc pieszczotliwie nazywam jego penisa Tyrion Lannister :*" ? :D

ona chyba kopiuje i zamieszcza tam różne zabawne tematy z kafeterii A ja sie wystraszyłam, że mają śmiech konkretnie ze mnie :) Postaram sie jednak być powazniejsza od tej pory i nie dawać powodów do kopiowania moich wypocin :D

"a zakładałaś kiedyś taki temat "Mój chłopak jest fanem #got więc pieszczotliwie nazywam jego penisa Tyrion Lannister :*" ?" nie, tylko dwa - ten że metal to najlepsza muzyka, i ten o brodzie :D

Gość gość
haha mam twoje zdjęcie szatanie

Gość gość
np. temat tej idiotki heloizy też skopiowała, więc nie uwzięła się na tobie

Gość gość
ta nieidealna czy jak jej tam w jednym poście wkleiła foto oznajmiając, że to ona jest na tym zdjęciu: http://zapodaj.net/e1b5210c4eb15.jpg.html - to ty ze swoją metalową brzydką kumpelą i jakimś metalowym muzykiem wyglądającym jak małpa

kompletnie do mnie niepodobna, nie mam takiej ciemnej karnacji, jestem blada i kolor włosów tez zupełnie nie ten, a ten koleś to nie jest metalowy muzyk, bo metalowi muzycy mają na ogół długie włosy :D i co teraz, szerloku, nie popisałeś się :)