Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcem zrobić się na bóstwo, zaraz ide do fryzjera na metamorfoze

Polecane posty

Gość gość

Przejdę totalną metamorfozę, ide wyprostować na stałe włoski, rozjaśnić na jasny blond, chcem być piękniejsza, wyjdę odmieniona mam nadzieję, że faceci będa na mniej wiecej spogladac

Gość gość
Ja mam proste jak drut jasne blond włosy, chciałabym żeby się trochę falowały, a one nic z tego proste strąki wiszą. Każdy uważa za piękne to czego nie ma:)

Gość gość
Nie wszystkim zaimponujesz taką zmianą, chyba że sobie. Proste włosy nie zawsze są piękne, a blondynki są uważane za stuknięte. No nie wspomnę, że przeważnie d***** mają jasne włosy.

Gość gość
chcem zaimponować kolezankom ładniejszym ode mnie, chcem inwestowac w swoja urode, bo w biznesie ona jest wazna, ;ludzie patrza jak wygladam, z natury mam włosy ciemne i krecone. ja nie rozumiem bab, moja przyjaciołka, jest z dzieciorobem, ma trojke dzieci, nie dba o siebie w ogole, chodzi ubrana na szaro, zero kosmetyczek , fryzjera, wspołczuje jej takiego zycia, ja ciagle fryzjer, kosmetyczna, moze botoxy w przyszlosci, jem same zdrowe rzeczy, a ona twierdzi, ze ma depresje i wyglad jest niewazny...ja stwierdziłam, ze dostała fizi mizi, zwariowała, jak moze dla niej sie wyglad nie liczyc, faktycznie, po trojce dzieciakow, moze ma juz w nosie, ale nie zamierzam przez dziecko psuc sobie mojego ciała...

Gość gość
to znaczy ja mam jedno dziecko i wiecej nie chce, bo zepsuje to moja figurę, beda gruba i obleśna rozciagnieta. Jak byłam na wakacjach w saint tropez z wycieczką szkolna w 1995, jak zobaczylam tamtem blichtr i luksus w zachodniej europie, tam ludzie przewaznie są singlami, rzadko kto ma jedno dziekco, a co dopiero 3 jak moja kolezanka dziecioróbka. stwierdziłam, ze ja tez tak chcem, dzisiaj jestem jedna z bogatszych kobiet w okolicy , stac mnie na drogie auta z salonu, mam mozliwosci inwestowania w swoją urodę i robię to i dzięki temi nie mam depresji, bo realizuje swoje marzenia, chciałam zyc w luksusie i ciezko pracuje, by tak życ, a moja kolezanka bidula bo wybrała denny zawod, pracownik socjalny, bieduje, mam trojke dzieci, meza dziecioroba i przez to wpadła w depreche

Gość gość
chcem...bo yebne , powinnas isc po rozum do głowy

Gość gość
To jest dopiero tępa dzida !!!

Gość gość
Nic to nie da, chyba że mózg też Ci odpicują

Gość gość
TO SĄ AUTENTYCZNE SŁOWA MOJEJ KOLEZANKI, KTORĄ ZACYTOWAŁA, Z KTORĄ ZAKOŃCZYŁAM ZNAJOMOSC, PRZEZ WZGLĄD NA HIGIENĘ SWOJEGO MÓZGU, nie chce zadawac sie z pustakami...bo zycie zbyt krotkie i zbyt cenne i pomyslec, ze taka laska, jest faktycznie bogata i na wszystko ja stac

Gość gość
b osze to takie pustaki istnieją..

Gość gość
O kurde jesteś. Głupia

Gość gość
I myślisz, że jak pofarbujesz włosy wstrzykniesz sobie botox i umalujesz się jak lala to będziesz z******ta? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha to trzeba mieć zryty beret.