Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćia

stawianie pałki

Polecane posty

Gość gośćia

Mojemu facetowi opada. Robię mu loda, fujara mu staje, jak wejdzie we mnie flaczeje mu, pomimo że nie doszedł. Powinien z tym udać się do lekarza, czy jak? To jest nienormalne i wkurzające.

Gość gość
a ile jestescie razem? bo mojemu mezowi pamietam, tez na samym poczatku opadala jak wchodzil, ze stresu. a teraz mnie bzyka na calego

Gość gość
jakieś 4 miesiące on ma 23, a ja 20 lat

Gość gośćia
Myślisz że się krepuje?

Gość gość
wiec moze to stres, ze robi cos nie tak, ze nie podola. mojemu mezowi np opadala w pozycji od tylu, bo nigdy przede mna sie tak nie kochal. i bal sie ze cos zrobi nie tak. moze u twojego faceta teraz dodatkowo jest pewna frustracja, bo widzi ze ciebie to denerwuje a wtedy od sie stresuje jeszcze bardziej czy aby tym razem da rade. znajdzcie na poczatek taka pozycje gdzie mu nie opada. a jesli w kazdej, pozostancie narazie na seksie oralnym...zeby nabral pewnosci siebie. mow mu caly czzas jak bardzo cie podnieca itd jak jest w tobie mow mu ze jest ci mega przyjemnie nawet jak to nieprawda, zeby on sie troche podbudowal. bo problemow z erekcja raczej tu nie ma skoro przy lodzie mu stoi.

Gość gośćia
Jak zaczynam się nim bawić to staje szybko z minutka i już twardy i duży. Wytrysk też ma jak dłużej popieszczę. We mnie flaczeje, na dodatek on nie chce ze mną o tym rozmawiać. Jak zacznę ten temat to się złości. Może rzeczywiście w trakcie powinna do niego mówić jaki to jest super. Ja to raczej milczę w trakcie "zabawy".

Gość gość
nie poruszaj tego tematu, bo on sie wstydzi krepuje i stresuje. nic dziwnego ze sie zlosci bo dla faceta takie cos to ujma. mow mu ze jest super, ze cie niesamowicie podnieca.

Gość gośćia
Ok. Dzięki. Nie sadziłam że on to traktuje jak "ujmę", postaram się go podbudować ;). Może wreszcie poczuje go w sobie.