Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci a minetka

Polecane posty

Gość gość

Czy każdy facet lubi to robić? Mój zabrał się kilka razy do rzeczy. Mam taki problem że nie jestem w stanie dojść w żaden sposób. Mimo to chciałabym żeby mnie tak częściej pieścił, ale nie wiem czy mam prawo go o to prosić skoro i tak nie ma efektu.

Gość gość
u nas to jest po prostu element gry wstępnej

Gość gość
No właśnie orgazmu nie mam, ale lubię gdy to robi. Sam nie za często zaczyna i nie wiem dlaczego, boję się że mnie nie akceptuje albo coś mu się nie podoba.

czy ty od zbieracza tylko w tematach dotyczących minety się wypowiadasz?

Gość gość
Nie mówiłam mu, bo chcę żeby to robił sam z siebie. A nie dlatego że ja go proszę.

Wiesz, pewnie nie każdy facet lubi, ale i nie każda kobieta lubi mieć robioną. Niektóre po prostu mają łaskotki ;) Jak chcesz to masz prawo prosić go o to, po dłuższych ćwiczeniach w końcu znajdziecie odpowiedni sposób.

@ gość dziś sam z siebie to facet moze sie czasem po glowie podrapac. Jaden madry facet powiedzial mi, ze jak chlopu nie zrobisz dzikeij awantury z krzyczeniem i przytupami, to ni chusteczki nie zrozumie, ze Ci na czyms zalezy. Wiec jesli to lubisz, to mu lepiej powiedz.

ta od zbieracza Lepiej usłyszeć konkretną prośbę niż się domyślać. Kobiety lubią wysyłać sprzeczne sygnały i posługiwać się niebanalną logiką.

Gość gość
Pisałam wyżej że nie mam z nim orgazmów. W żaden sposób. Ale przecież jakoś trzeba ćwiczyć, a tak mi się wydaje byłoby najlepiej ;) Minetka jest dla mnie trochę krępująca a on swoim zachowaniem wcale tego nie poprawia.

Krępująca? Może właśnie spinasz się za mocno, a on też jak działa i widzi że nic to się deprymuje. iesz, są faceci których naprawdę minetka kręci, to nie jest przykry obowiązek ale przyjemność, myśl w ten sposób i więcej luzu.

no pojękiwanie pojękiwaniem, a fizjologia fizjologia :) Jeśli jest Ci przyjemnie to, jakby to powiedzieć, facet czuje większą wilgoć:) Pokaż mu, jak bardzo to lubisz, pewnie będzie to robił chętniej. A dlaczego minetka jest dla Ciebie krępująca? Może nie masz orgazmu bo nie jesteś faceta pewna?

Gość gość
To mój pierwszy partner i dlatego jestem skrępowana. Denerwuje mnie też to, że wszystko co on robi nie wywiera na mnie takiego wpływu jakbym chciała i tak się nakręcam. Dobrze mi z nim ale chciałabym w końcu poczuć to coś. Czuję się jak jakaś ułomna, on się stara a ja nic nie czuję :(

Gość gość
ja zawsze doprowadzam swoje kobiety do orgazmu minetką one to uwielbiają i ja uwielbiam to robić

oj przestań. Nie jest powiedziane, ze od razu będziesz miała mega orgazmy, musicie się najpierw trochę siebie nauczyć. Skup się na tym, że jest Ci przyjemnie, a nie na tym czy bedziesz, czy nie bedziesz miala orgazmu.

To też tak jest że wszędzie się słyszy i czyta że minetka to obowiązkowo, że każda kobieta to musi lubić itd. Tak nie jest, każdy jest inny, może lubisz coś innego po prostu. Nie stresuj się, wszystko przyjdzie z czasem.

Gość gość
Gościu 13,01 to mów mu co ma robić jak w danej chwili jest ci dobrze to niech robi właśnie tak a jak nie dobrze to niech robi inaczej po pewnym czasie on się nauczy w jaki sposób ciebie pieścić i wtedy będziesz miała orgazmy . Kazda kobieta lubi inaczej być pieszczona doświadczony facet będzie to wyczuwał ale młody sam się nie domyśli. Robie minetki kochance i zonie i każdej troszkę inaczej jedna woli mocniej dla drugiej muszę być bardziej delikatny ale obie maja mega orgazmy

Gość gość
Najpierw jakoś mu muszę powiedzieć żeby w ogóle to zrobił...

Gość gość
ja naprzyklad bardzo lubie robic minetki niestety moja nieprzepada za tym bo mowi ze to obrzydliwe tak jak i lody

No to robi czy nie robi? Wydaje mi się że jak mu powiesz to zrobi to, tekst "wyliż mnie" od razu pobudza do działania. Jak można odmówić?

Gość riki890
powiedz mu ze lubisz jak lize ci cipke,i chcesz zeby robil ci to czesciej bo jest z tym ci z***biscie, bedzie coraz bardziej sie wczowal i coraz lepszy

No właśnie, nie oszukuj go że jakieś mega orgazmy, ale powiedz że jest miło, coraz lepiej, że Cię przyjemnie rozgrzewa, nakręca itd. Będzie w tym coraz lepszy.