Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci a minetka

Polecane posty

Gość gość
Robił ze dwa, trzy razy. Trochę polizał i tyle. Chciałabym żeby się za to zabrał porządnie i działał aż do skutku. Ostatnio proponował 69 więc chyba jednak to lubi. Tylko dlaczego nie zawsze robi?

Gość gość
Ja to lubię i robię do kilku skutków :) Dajcie mi ci..pę to się od niej nie oderwę.

Gość gość
Nie wszyscy faceci za tym przepadają, podobnie jak nie każda kobieta lubi robić loda, jak facet robi to od niechcenia, to nic dziwnego że niewiele z tego masz. Ja akurat uwielbiam pieścić języczkiem cipkę i mógłbym to robić w każdej wolnej chwili, to jest jak uzależnienie :)

No bo może też jest tak że spodziewał się eksplozji orgazmu z Twojej strony. Wiesz, na p****lach to babki od razu mdleją z rozkoszy jak facet wetknie język. Może myślał że będzie tak samo? A ty nie okazujesz tego w sposób, w jaki się spodziewał, więc uznaje to za stratę czasu, że dla Ciebie to nie jest miło więc po prostu przeskakuje ten etap.

Gość gość
Bo z umiejętnością lizania cipki to trzeba się urodzić, a twój facet najwidoczniej się nie urodził z tym talentem ;)

Gość gość
Gospodarz_222, może jest i tak jak mówisz, że się rozczarował moją reakcją. W sumie to nawet nie wiem czy on wie że jest moim pierwszym partnerem.

No może i jest, strzelam tylko. A bycie pierwszym ma jakieś znaczenie akurat w tej sytuacji? Myślisz że on myśli, że może z innymi było ci lepiej a jak on działa to nic? Może też coś w tym jest, kto to wie.

Gość gość
No właśnie o to chodzi. Albo że nie chcę mu podpowiedzieć co ma robić żeby mi było dobrze. A ja sama tego nie wiem.

Gość gość 11111
Myslisz , ze myslal jak pomyslal I pomysli.... Jeny o wszystkim trzeba rozmawiac , a nie gdybac jak wrozka !!!!! Powiedz mu wprost tak rob , tak nie rob , lubie gdy mnie lizesz ale nie podgryzaj , lubie jak ssiesz ale nie leciutko ....

Gość gość
Mow do niego w trakcie robienia minetki , kiedy jest dobrze , ze jest cudownie , a kiedy zle , ze tego nie lubisz

Nie wiem czy rozmowa coś da, bo niektórzy potrafią ze sobą rozmawiać a niektórzy nie, wy należycie raczej do tej drugiej grupy. Wyluzuj się, może pewnego wieczoru nastaw się na eksperymenty, użyj jego języka jako narzędzia tylko, szukaj jak doprowadzić siebie do rozkoszy i nie wkręcaj sobie przy tym co on myśli. Normalny facet powinien czuć satysfakcję jak zrobi kobiecie dobrze, więc myśl o tym że on też tego chce. A pewnie on nie widzi efektów i to go deprymuje.

Gość gość
Babka lezy jak kloda , ja sie spinam kombinuje I wymyslam , lize cyckam , wkladam palec , masuje , a ta dalej lezy jak kloda , zero reakcji , wiec koncze , wynurzam sie do gory , a ta z tekstem bylo cudownie ?!?! KIEDY KU....RW....A PYTAM , W L KTORYM MOMENCIE bo nie kumam ???????

Gość gość
Lepiej uniknac takiej sytuacji

Facet myśli że jak Cie bedzie lizal z 2/3 minuty to odrazu bedziesz szalala z rozkoszy.. Ty musisz przelamac bariere wstydu,i zaczac mu mowic wprost.. "wyliż mnie.. mam ochote byś to zrobil itp" i może przyznaj się że jest twym pierwszym,to dużo ułatwi i tobie i jemu ;) a co do samej minetki.. każdy facet musi się też tego nauczyć.. po czasie dojdzie do perfekcji jesli oczywiscie sie do tego przyłoży.