Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila Nester

Chciałabym wydać książkę

Polecane posty

Witajcie! Przymierzam się do wydania mojej pierwszej powieści. Wysłałam ją do kilku wydawnictw, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi:( Zaczęłam interesować się self publishingiem, żeby samodzielnie wydać moją książkę. I tutaj zaczynają się schody: czy mam sama znaleźć drukarnię i zapłacić za druk? Czy może skorzystać z jakiejś platformy, która załatwi to za mnie? Jeśli macie jakieś doświadczenia, będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Kamilo, jeżeli myślisz o self-publishingu, to zdecydowanie warto skorzystać z platformy, na której będziesz mogła przygotować profesjonalne pliki do druku lub do wydania e-booka, zlecić druk, a także promocję i dystrybucję książki. Zapraszamy do przetestowania naszego systemu www.wydacksiazke.pl i życzymy sukcesów. Pozdrawiamy, WydacKsiazke.pl

Jeśli wydawnictwa odrzucają twoją książką to może mają ku temu powód? Ale nie zrażaj się jeszcze, jak sama mówisz na razie wysłałaś książkę tylko do kilku wydawnictw.

Wysyłam ciągle i nie dostałam jeszcze żadnej konkretnej odpowiedzi, więc mam nadzieję że z moim tekstem jest wszystko w porządku. Jeżeli w najbliższym czasie nic z tego nie wyjdzie, spróbuję chyba na własną rękę.

Gość gość
a ja marze o tym zeby moje obrazy zachowaly sie dla przyszlych pokolen poki co trzymam je w wynajetej klitce ktora ludzie uwazaja za stary miejski szalet

Gość czutająca01
Może zdecyduj się na e-booka, ja za darmo wydałam w bezkartek.pl

Gość chuda28
A słyszałaś o self-publishingu? Fakt musisz zainwestować w druk, ale przynajmniej zysk jest głównie dla Ciebie. Służą do tego różne strony, nawet PWN stwrzył rozpisani.pl. DO tego promują Cię, możesz być nawet w empiku, czy w matrasie...

Gość gość
Może wydać e-ksiązkę? To ma sens. Spróbuj tu http://epublikacje.com/ Przyjaciółce oni opracowali e-książkę i jest mega zadowolona, fakt, że fajnie to wyszło. Tak jest najtaniej na pewno i bez zdawania się na wydawnictwa.

Gość gość
No to jak masz na to fundusze, to pozostaje jedynie znaleźć dobrej klasy drukarnię, która tą książkę wyda, polecam tą w której sama wydawałam http://www.drukarnia.bernardinum.com.pl/ sa naprawdę bardzo dokładni i można im zaufać, cenowo też okej