Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie w domu!

Polecane posty

Gość gość

Hej, znacie jakieś fajne ćwiczenia do wykonywania w domu? troszkę mi się ostatnio przytyło i muszę trochę popracować nad sobą?

Gość gość
włącz sobie chodakowską co drugi dzień i kup Aqua Slim. u mnie mega postępy

Gość gość
Mega tzn jakie dokładnie? no właśnie rozglądałam się za jakimiś fajnymi filmikami popatrzę tą Chodakowską jak mówisz. A ten suplement to jest bezpieczny? co on zawiera?

Gość lina e
Jeżeli zdecydujesz się na jakieś tabletki to ja mogę ci polecić tabletki Foreverslim.Skład tych tabletek to tylko składniki pochodzenia naturalnego.Żadna chemia.Odchudzanie z nimi jest skuteczne i bezpieczne.Zajrzyj na stronę dystrybutora może trafisz na fajną promocję.

Witam! Suplement diety AquaSlim jest w pełni bezpieczny i pomaga walczyć ze zbędnymi kilogramami. Ten suplement to zestaw 3 aktywnych składników, które uzupełniają dietę podczas odchudzania: L-karnityna uzupełnia dietę osób aktywnych fizycznie. Garciniacambogia pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów, zmniejsza uczucie głodu. Z kolei Chrom wspiera metabolizm makroskładników odżywczych, pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Dodam też, że dla uzyskania właściwego efektu redukcji zbędnych kilogramów należy połączyć stosowanie AquaSlim z odpowiednio zbilansowaną dietą oraz aktywnością fizyczną. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Zgadzam się z Pania Agnieszką w pełni bezpieczny suplement sama stosuje i efekty już widzę.

Gość gość
Stosuję Foreverslim jestem już prawie na samej końcówce.I mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona schudłam już tyle ile chciałam ale dokończę branie tabletek nie chcę aby pojawił sie efekt jo-jo.A co do bezpieczeństwa stosowania jestem tych tabletk pewna w 100%.

Gość alaxendra
Wejdź sobie na http://metasport.pl/, są tam różne plany treningowe, plany diet i porady jak trenować w domu, powinno Ci się przydać :)

Gość gość
Mnie nie tabletki, a pomoc dietetyczki z centrum odchudzania i odżywiania pomogło w zrzuceniu dużej ilości zbędnych kilogramów. Wytrwałość w postanowieniu i dużo ćwiczeń. Chodakowska jest ok, ale bez werwy, ja lubie Jillian Michaels.

Gość gość
Ja tam jestem zadowolona z ćwiczeń z Mel B. Jak to ona mówi, po miesiącu efekty zobaczysz Ty sam, po 2 miesiącach rodzina a po 3 cały świat! :D A dodatkowo można stosować jakiś suplement. Z własnego doświadczenia polecam wcześniej wspomniany aqua slim :)

Gość gość
jem chrom, który ma niby hamować łaknienie na słodycze, ale u mnie to nie działa...